Νew love in town-Δείτε ποιοι είναι!

Ζευγάρι παρουσιαστής με τραγουδίστρια!

Νew love in town-Δείτε ποιοι είναι!

Μετά την ροκ πινελιά του ειδυλλίου Λάτσιου-Μπαλτζή, μια και το συγκεκριμένο είδος είναι το στοιχείο της τραγουδίστριας, ένα νέο ανατρεπτικό και πιο... extreme love in town αναστάτωσε τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια. Αυτό του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Κρυσταλλίας, από το συγκρότημα των Otherview!

Σύμφωνα με το Super Star, ο παρουσιαστής και η τραγουδίστρια είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό. Αν και γνωρίζονται πολλά χρόνια, το... κάτι παραπάνω άρχισε να αναπτύσσεται πριν από λίγους μήνες, όταν βρέθηκαν σε παρέα κοινών γνωστών. Φαίνεται, το πρόσφατο κομμάτι που ερμήνευσε η Κρυσταλλία με τίτλο «Κάνε με για σένα να ξεχάσω τ’όνομά μου» αποδείχθηκε προφητικό, καθώς το περιβάλλον της κάνει λόγο για «θυελλώδη» έρωτα ανάμεσα σε εκείνη και τον Δημήτρη. Και εκείνος, όμως, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του στο Πρωινό mou πριν από λίγο καιρό, όταν καλεσμένη στην εκπομπή ήταν η Κρυσταλλία.

Μέχρι στιγμής, οι δυο τους δεν έχουν πραγματοποιήσει κάποια κοινή εμφάνιση, ούτε δίνουν ιδιαίτερες λαβές για σχόλια. Προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για ένα απλό καλοκαιρινό ειδύλλιο, αλλά για κάτι πολύ πιο σοβαρό, καθώς, όπως ανέφερε το πάνελ της εκπομπής, το ζευγάρι έχει κανονίσει τις διακοπές του και κάνει σχέδια ακόμη και για πιο… μακριά. Μακάρι να τους βγούν!

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top