Σε κατάθλιψη η Elisabetta Canalis μετά τον χωρισμό της από τον Clooney

Μήπως θέλει να την παρηγορήσει κανείς;

Τώρα, μεταξύ μας, είναι δυνατόν να έχεις σχέση με τον Clooney, να χωρίσεις και να μην πέσεις σε κατάθλιψη; Αυτό είναι το λιγότερο που μπορείς να πάθεις.

Αυτό έπαθε και η Elisabetta Canalis, η οποία σύμφωνα με τους γονείς της, έχει πέσει σε κατάθλιψη και δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν. «Ανησυχώ πολύ για την κατάστασή της. Είναι πολύ λυπημένη. Δεν την έχω ξαναδεί έτσι. Οσο και να προσπαθώ να της εξηγήσω ότι αυτά τα πράγματα είναι μέσα στην ζωή και ότι συμβαίνουν, εκείνη δεν καταλαβαίνει τίποτα από αυτά», δήλωσε η μητέρα της Bruna στην ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair.

Αντίθετα, ο πατέρας της Elisabetta, Cesare, δεν είχε την ίδια γνώμη με την γυναίκα του. «Θα ήθελα πολύ να κάνω γαμπρό μου τον George, αλλά εάν αυτό αποφάσισαν τα παιδιά, τί να κάνουμε; Ας τους αφήσουμε να πράξουν ό,τι νομίζουν εκείνοι καλύτερο».

Όπως σας έχουμε πει ήδη, ο George και η Elisabetta γνωστοποίησαν με δελτίο τύπου πριν από λίγες ημέρες τον οριστικό χωρισμό τους. Τώρα, ο ένας πνίγει τον πόνο του στο σπίτι του και ο άλλος μεταξύ Νέας Υόρκης και Ευρώπης. Το ποιος είναι ο ένας και ποιος ο άλλος… το αφήνουμε στην κρίση σας…

Αυτή πάντως ήταν η πρώτη φορά που ο George έκανε την μια δημόσια εμφάνιση μετά την άλλη με την 32χρονη καλλονή, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που μιλούσαν ακόμη και για… κουφέτα. Εκείνος βέβαια, έχει να μιλήσει ανοικτά για τα προσωπικά του από το 1999 – τώρα «πρόσφατα» δηλα��ή και δεν είχε απαντήσει ΠΟΤΕ με συγκεκριμένο τρόπο σε καμία ερώτηση σχετικά με τον ένα και πότε θα παντρευτεί. Κάτι παραπάνω θα ήξερε ο George…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top