Σχεδόν γυμνή και δεμένη με σχοινιά η Beyonce!

Τι βίντεο γύρισε σε στούντιο ταινιών πορνό;

Σχεδόν γυμνή και δεμένη με σχοινιά η Beyonce!

«Θέλω να είμαι μια δυναμική γυναίκα στις φωτογραφήσεις και τα βίντεό μου», δηλώνει η Beyonce και ποζάρει σχεδόν γυμνή και δεμένη με σχοινιά! Η τραγουδίστρια μιλά για τις 7 εμφανίσεις της που «σημάδεψαν» την μέχρι τώρα πορεία της και αποκαλύπτει πως το clip του «Single Ladies» γυρίστηκε σε στούντιο ταινιών πορνό!

Η Queen Bee κοσμεί το τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «W» (το οποίο -όπως έχει ήδη γράψει το star.gr- κυκλοφορεί και με άλλο εξώφυλλο, με την Christina Aguilera) και μιλά για την μόδα. Μάλιστα, επιλέγει τις επτά πόζες της που εκφράζουν το στυλ της από την στιγμή που άφησε τις Destiny’s Child για να κάνει σόλο καριέρα.

«Αποστολή μου είναι να βγάζω προς τα έξω τον δυναμισμό της γυναίκ��ς», λέει η τραγουδίστρια και ποζάρει -μεταξύ άλλων- φορώντας μεταξωτό Louis Vuitton σύνολο με Givenchy μεταξωτό σουτιέν, σκουλαρίκια Lorraine Schwartz και δαχτυλίδι David Yurman. Επίσης, ποζάρει με δημιουργίες των Marc Jacobs και Dolce & Gabbana.

Αναφερόμενη στο επικείμενο νέο άλμπουμ της, με τίτλο «4», η Beyonce αποκαλύπτει πως ο αριθμός αυτός είναι σημαδιακός για την ίδια: «είναι η ημερομηνία γέννησης η δική μου, της μαμάς μου και του άνδρα μου και είναι και η ημερομηνία του γάμου μου», αναφέρει και προσθέτει πως ο BarackObama-τον οποίο υποστηρίζει ανοικτά- είναι ο 44 πρόεδρος των ΗΠΑ!

Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, σε κάποιες από τις φωτογραφίες έχει πέσει τόoooσο Photoshop, που μόνο Beyonce δεν θυμίζουν... Όχι τίποτε άλλο, αλλά κρίμα είναι!

Δείτε τα παρασκήνια της φωτογράφησης και τις σέξι πόζες της Beyonce στο «W»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top