Τί τρέχει ανάμεσα στον Γιάννη Λάτσιο και την Sunny Mπαλτζή;

«Φουντώνουν» οι φήμες για νέο ειδύλλιο στην πόλη

Τί τρέχει ανάμεσα στον Γιάννη Λάτσιο και την Sunny Mπαλτζή;

Τι «τρέχει» ανάμεσα στον Γιάννη Λάτσιο και την Sunny Μπαλτζή; Τί συμβαίνει ανάμεσα στον διευθυντή προγράμματος και την νεαρή τραγουδίστρια;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο Γιάννης Λάτσιος και η Sunny Μπαλτζή, ��χι μόνον βρέθηκαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο Thalassa, όπου τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος, το Σάββατο το βράδυ, αλλά αυτή ήταν η τρίτη κατά σειρά κοινή τους εμφάνιση μέσα σε λίγες ημέρες.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Γιάννης Λάτσιος, από τότε που χώρισε από την Ελένη Μενεγάκη, δεν είχε δώσει αφορμή για κανένα σχόλιο σχετικά με την προσωπική του ζωή. Όμως, πριν από λίγο καιρό, εμφανίστηκε μαζί με την εκκεντρική ερμηνεύτρια σε κέντρο της Κηφισιάς. «Ο Γιάννης Λάτσιος την κοίταζε τρυφερά μέσα στα μάτια, αλλά και της συμπεριφερόταν όπως κάθε ερωτευμένο ζευγάρι στα πρώτα του φλογερά σκιρτήματα», δήλωσε στην Espresso, άνθρωπος που καθόταν σε διπλανό τραπέζι του κέντρου.

Ακολούθησε μία ακόμη δημόσια εμφάνισή τους εκτός Αθηνών, ενώ το περασμένο Σάββατο έγινε και η τρίτη και πιο... αποκαλυπτική τους έξοδος στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παρέα τους ήταν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, καθώς και η Ρούλα Κορομηλά και ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού. Όπως ήταν φυσικό, η νεαρή τραγουδίστρια πέρασε απαρατήρητη μέσα στην παρέα των επωνύμων, ωστόσο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για εξαιρετική «χημεία» ανάμεσα σε Λάτσιο και Μπαλτζή.

Ο Γιάννης Λάτσιος και η Sunny Μπαλτζή απόλαυσαν τις μεγάλες ερωτικές επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου, ενώ με την υπόλοιπη παρέα διασκέδασαν στο κέντρο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Δεν μένει παρά να δούμε εάν τελικά συμβαίνει κάτι περισσότερο ανάμεσά τους.

Η Sunny Μπαλτζή μπήκε σχετικά πρόσφατα στον χώρο της μουσικής. Το 2010 συμμετείχε στα προκριματικά της Eurovision με την τότε νεοσύστατη μπάντα της που λέγεται Second Skin. Είναι χωρισμένη και έχει μια μικρή κόρη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top