Ελένη Μενεγάκη: Δείτε με ποιον πήγε για φαγητό!

Πού την «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός;

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε με ποιον πήγε για φαγητό!

Με τον φύλακα-άγγελο της που δεν είναι άλλος από την μαμά της κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Μενεγάκη.

Πριν από λίγες ημέρες, η Ελένη, φορώντας ένα κοραλί φόρεμα, λευκές σαγιονάρες και κρατώντας τσάντα της εταιρείας Louis Vuitton, βρέθηκε στο ξενοδοχείο Hilton για φαγητό. Στην παρέα της ήταν η κυρία Ζέτα και μια οικογενειακή φίλη τους, με την οποία μάλιστα συνομίλησαν για αρκετή ώρα κατά την έξοδό τους από το χώρο.

Αν και η Ελένη μένει στο ίδιο σπίτι με την μαμά της, δεν διστάζει να πηγαίνει μαζί της ακόμη και στο κομμωτήριο, ή για φαγητό ή καφέ, ενώ όπως αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, το τελευταίο διάστημα παίρνει συχνά μαζί της και τις δύο της κόρες.

Χαλαρή και ευδιάθετη, η Ελένη δεν δίστασε ούτε στιγμή να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, ενώ ήδη μετρά αντίστροφα τον χρόνο για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Ο προορισμός παραμένει άγνωστος, ωστόσο είναι βέβαιον ότι το μεγαλύτερο μέρος τους θα το περάσει στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του αγαπημένου της Μάκη Παντζόπουλου στην Ανδρο.

Προς το παρόν ετοιμάζει βαλίτσες για την Νάξο, καθώς όπως έκανε η ίδια γνωστό μέσα από την εκπομπή της, την προτελευταία εβδομάδα της εκπομπής της, το πρωινό του Alpha θα βγει από το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top