Παπανώτας για Μουτσινά: «Στο Κους Κους κάθισε μπροστά μου για να φανεί»

Ανοίγει νέο… μέτωπο!

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» έδωσε ο Δημήτρης Παπανώτας, που το τελευταίο διάστημα έχει συζητηθεί όσο κανείς άλλος για τις κόντρες του στη σόουμπιζ. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ευκολία με την οποία ανοίγουν οι πόρτες της τηλεόρασης σήμερα στον οποιονδήποτε, στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά και στο πως είναι η σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού

Ωστόσο άνοιξε» νέο… μέτωπο με τα όσα δήλωσε για τον Νίκο Μουτσινά την περίοδο που συνεργάζονταν στο «Κους Κους» του Alpha.

Κόβεται ή όχι η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη; Τι απαντάει η ίδια!

«Έχω βιώσει πολύ έντονα τον ανταγωνισμό από άτομα που ήταν χαμηλότερα από μένα. Δηλαδή, δεν θα ντραπώ να το πω γιατί μου έχει κάνει τόσο πολύ μεγάλη εντύπωση, Ξέρεις, η φιλοδοξία είναι ωραίο, η ματαιοδοξία δεν είναι ωραίο. Θυμάμαι, ας πούμε, τον Νίκο Μουτσινά να είμαστε σε γύρισμα για το Κους Κους τότε που ήταν πρωινό, μπροστά σε ένα πιάνο. Η τηλεοπτική, σκηνοθετική γλώσσα λέει ότι καθόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον σε παράταξη. Αυτός ήρθε κι έκατσε μπροστά μου! Όταν σου λέω μπροστά μου, μπροστά μου! Του έκανα πίσω «συγνώμη»! Καταλαβαίνεις ότι το βγάζεις αυτό, δεν μπορείς να το κρύψεις», εξομολογήθηκε.

Αναμένουμε την απάντηση του Νίκου Μουτσινά μέσα από το «Για την παρέα» τη Δευτέρα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top