Συνεχίζεται η διαμάχη του Ανανιάδη με τη Γαζή για το παιδί

Τι απάντησε στην πρώην σύντροφό του

Άνθιμος Ανανιάδης

Συνεχίζεται η διαμάχη του Ανθιμου Ανανιάδη, με την πρώην σύντροφό του Μαρία-Νεφέλη Γαζή με δήλωσή του στην οποία κάνει λόγο για δημόσια απαξίωση και διαπόμπευση του προσώπου του και στιγματισμό της δημόσιας εικόνας του.   

Ανανιάδης: Μου έχουν αποκλείσει το δικαίωμα να είμαι κοντά στο παιδί μου

Μαρία Νεφέλη Γαζή: Η φωτογραφία με τον 7,5 μηνών Ανανιάδη τζούνιορ

Ο ηθοποιός είχε υποστηρίξει ότι δεν πέρασε τις γιορτές με το παιδί του επειδή η μητέρα του αμφισβητείται πως είναι ο βιολογικός του πατέρας. 

Από την πλευρά της η πρώην σύντροφός του ισχυρίσθηκε ότι έχει αποδεικτικά στοιχεία για τις απειλές που δέχεται η ίδια και η οικογένειά της από τον ηθοποιό.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης δήλωσε συγκεκριμένα για το ζήτημα:  

«Όσο και αν ως ένα κοινό άνθρωπο με πνίγουν συναισθήματα αγανάκτησης και θυμού από την διαχείριση και εκμετάλλευση, από την πλευρά της πρώην συντρόφου μου και του στενού της περιβάλλοντος, ψευδών πτυχών της διαπροσωπική μας σχέσης, συνειδητά επιλέγω, με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες που εγώ πρεσβεύω και μου εμφύσησε η οικογένειά μου, να μην παρακολουθήσω τον ολισθηρό κατήφορο της άλλης πλευράς, έστω και αν σκοπίμως αποσκοπεί στην δημόσια απαξίωση και διαπόμπευση του προσώπου μου και στον στιγματισμό της  δημόσιας εικόνας μου, και να προτάξω την υπεράσπιση του συμφέροντος ενός νηπίου άμοιρου των όποιων δόλιων κινήτρων. 

Αυτό το τελευταίο πάντα πρυτανεύει στο μυαλό και την ψυχή μου ανεξάρτητα της εκβάσεως της επιστημονικής διερεύνησης της βιολογικής μου σχέσεως με αυτό.

Εύχομαι και λόγω των ημερών ο Θεός να μας φωτίσει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων όπως επιτάσσει το δίκαιο και η ηθική.

Με την πεποίθηση ότι θα γίνει σεβαστή η αλήθεια και η έκκληση μου 

Άνθιμος Ανανιάδης». 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top