Γιατί χώρισαν Λάουρα Νάργες - Μιχάλης Μουρούτσος

Η ξανθιά παρουσιάστρια κλείνει αυτό το κεφάλαιο της ζωής της

Λάουρα Νάργες - Μιχάλης Μουρούτσος

Το τελευταίο διάστημα δεν ήταν το καλύτερο για τη Λάουρα Νάργες. Η ξανθιά παρουσιάστρια στα backstage του The Voice, δεν είναι το χαμογελαστό και χαρούμενο κορίτσι που ήταν, σύμφωνα με όσους τη βλέπουν. 

Μπροστά στις κάμερες προσπαθεί να δείχνει ότι είναι καλά, αλλά τίποτα δεν είναι όπως παλιά. Ο χωρισμός της από τον Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο, τη στιγμή που όλοι πίστευαν ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, είναι γεγονός.

Και μπορεί οι στενοί φίλοι του άλλοτε ζευγαριού να ήλπιζαν ότι επρόκειτο για μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους που σύντομα θα ξεπερνιόταν, όμως η σχεδόν ταυτόχρονη κίνησή τους να διαγράψουν από τους λογαριασμούς τους τις κοινές φωτογραφίες τους για πολλούς είναι μια ξεκάθαρη απόδειξη ότι ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

Η νεά κουπ και οι πραγματικοί λόγοι του χωρισμού

Η κίνησή της να αποχωριστεί τα μακριά της μαλλιά και να τολμήσει ένα καρέ, είναι άλλη μια απόδειξη πως η Λάουρα «αγκαλιάζει»  τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή της.

Όσο για τους πραγματικούς λόγους του χωρισμού, άνθρωποι που συναναστρέφονταν αναφέρουν ότι η Λάουρα δεν μπορούσε να περιμένει άλλο να κλείσει το κεφάλαιο του γάμου του Μ. Μουρούτσου με την Αναστασία Περράκη. Όπως είναι γνωστό, ο χρυσός Ολυμπιονίκης και η πρώην Playmate έχουν επιλέξει τη δικαστική οδό για τη λύση του γάμου τους. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top