Η Έλενα Παπαρίζου αποκαλύπτει: Χωρίζει με τον Ανδρέα Καψάλη;

Η απάντηση που έδωσε μέσα από την τελευταία της συνέντευξη

Έλενα Παπαρίζου Ανδρέας Καψάλης

Η σχέση τους μετράει πολλά χρόνια, ο γάμος τους περίπου τρία.

Αλλά οι φήμες που θέλουν την Έλενα Παπαρίζου και τον σύζυγό της, Αντρέα Καψάλη να χωρίζουν κάνουν από καιρού εις καιρόν την εμφάνισή τους.

Ωστόσο, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε στην τελευταία της συνέντευξη ότι παραμένουν πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ!

"Δεν διαβάζω τίποτα και έχω απαγορεύσει και στους συνεργάτες μου και στους φίλους μου να μου μεταφέρουν καυστικά σχόλια ή τέτοιες ψευδείς ειδήσεις", είπε αρχικά στην εφημερίδα Realnews για τα δημοσιεύματα.

Και συνέχισε: "Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη και επαγγελματικά και προσωπικά. Περνάω δημιουργικά και όμορφα και δεν μπορώ να καταλάβω πως βλέπουν άλλοτε… σύννεφα στον γάμο μου κι άλλοτε… χωρισμό! Ειλικρινά, δεν χωρίσαμε ποτέ με τον Ανδρέα και ας μας χωρίζουν κάθε τόσο. Είμαστε πολύ καλά και ας τρέχουμε και οι δύο πολύ με τις δουλειές ας. Λαχταράμε ο ένας τον άλλον όταν… χωρίζουμε λόγω δουλειάς, αλλά πέφτουμε με μεγαλύτερη ορμή ο ένας στην αγκαλιά του άλλου όταν ξαναβρισκόμαστε".

Μάλιστα, αποκάλυψε κι αν της έχει γίνει ποτέ σεξουαλική παρενόχληση. "Όχι, ποτέ! Δεν ήμουν από αυτές που θα μπορούσε κανείς να βάλει «τρικλοποδιά» – το ίδιο ισχύει και για την σεξουαλική παρενόχληση. Έβαζα πάντα τα όρια μου, είχα ένα… δίχτυ προστασίας και μην ξεχνάς πως ήμουν και δεσμευμένη από μικρή, πράγμα που έπαιζε κι αυτό τον ρόλο του. Αν συνέβαινε, πάντως, δεν θα το ανεχόμουν. Το βρίσκω τραγικό", είπε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top