Η επανένωση των Spice Girls κάνει… πάταγο: Ανάρπαστα τα εισιτήρια

Προσθέτουν επιπλέον ημερομηνίες στην περιοδεία τους στη Βρετανία

Τα Spice Girls χωρίς τη Βικτόρια Μπέκαμ

Ούτε οι ίδιες οι Spice Girls δεν περίμεναν ότι η επανένωσή τους θα έκανε τέτοιον πάταγο.

Τα εισιτήρια για τις έξι πρώτες συναυλίες τους στην περιοδεία τους στη Βρετανία έγιναν ανάρπαστα, με το διασημότερο γυναικείο συγκρότημα στην ιστορία του πενταγράμμου, να προσθέτει και επιπλέον ημερομηνίες στην περιοδεία του.

Η περιοδεία ξεκινά την 29η Μαΐου από το στάδιο του Μάντσεστερ και θα ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου με τρεις συναυλίες στο στάδιο Γουέμπλεϊ στο Λονδίνο.

«Είμαι εκστασιασμένη με την ανταπόκρισή σας στην περιοδεία μας. Ουάου! Δεν το περίμενα. Θα είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Ευχαριστούμε πολύ» έγραψε ένα από τα μέλη του συγκροτήματος στο twitter, η Melanie C.

Οι Spice Girls ανακοίνωσαν τη Δευτέρα την επανένωσή τους για τις ανάγκες μιας περιοδείας, χωρίς ωστόσο τη συμμετοχή της Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία ακολούθησε καριέρα στον κόσμο της μόδας.

Οι Spice Girls, που δημιουργήθηκαν έπειτα από κάστινγκ το 1994, γνώρισαν την επιτυχία από το πρώτο κιόλας σινγκλ τους, το Wannabe το 1996 κι εκτοξεύτηκαν στην κορυφή των τσαρτς σε τουλάχιστον 30 χώρες, ένα μουσικό φαινόμενο που πολλοί συνέκριναν με την Beatlemania.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top