Τα tattoos των ελλήνων επωνύμων! Πού και γιατί τα «χτύπησαν»;

Ποιο celebrity ζευγάρι χάραξε τ΄αρχικά του και μετά χώρισε;

Τα tattoos των ελλήνων επωνύμων! Πού και γιατί τα «χτύπησαν»;
«Κολλημένοι» με τα tattoos είναι οι έλληνες celebrities, που όταν δεν είναι καλά ψυχολογικά, καταφεύγουν στην τέχνη της δερματοστιξίας!

Νίνο, Cisse, Αγγελική Ηλιάδη, Νίνα Λοτσάρη, Ελίνα Καντζά και Βασιλική Τσεκούρα, είναι μερικοί μόνο από τους επώνυμους που επέλεξαν να χαράξουν ένα ή και περισσότερα ανεξίτηλα συμβολικά σημάδια στο σώμα τους.
Οι περισσότεροι μάλιστα, επιλέγουν να το κάνουν όταν βρίσκονται στην χειρότερη περίοδο της ζωής τους: «κάνουμε μια μικρή ψυχανάλυση με τους επώνυμους πελάτες και όχι μόνο όταν ξεκινάμε να δημιουργούμε. Εκείνη τη στιγμή αφήνονται στα χέρια μας», λένε οι καλλιτέχνες του studio «Kapris» στην «Real Life».

Aς ξεκινήσουμε με τον Djibril Cisse που είναι από τους φανατικούς του είδους: «ο Cisse είναι το παιδί της γειτονιάς. Δεν έχει καμία σχέση με σταριλίκι. Είναι απλός και γνωρίζει πολύ καλά από tattoo», λέει ένας από τους καλλιτέχνες του Kapris. Τι tattoo έκανε ο ποδοσφαιριστής; «μια μέδουσα με εννέα φίδια. Το 9 είναι ο τυχερός του αριθμός». Μάλιστα, μετά από κάποια ώρα παρήγγειλε πίτσα και αναψυκτικά.
Ως ένα «από τα καλύτερα παιδιά», περιγράφουν οι καλλιτέχνες του studio και την Αγγελική Ηλιάδη που έχει πολλά tattoos: «είναι πολύ ευγενική. Στην αρχή ήταν μαγκωμένη, αλλά έπειτα ανοίχτηκε. Καθ όλη τη διάρκεια μιλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο με το γιο της».

Όσο για την Νίνα Λοτσάρη; Την περιγράφουν ως «μια πανέμορφη γυναίκα. Την πρώτη φορά που ήρθε φορούσε αθλητική φόρμα. Της ζητήσαμε την επόμενη μέρα να έρθει με τουαλέτα. Έτσι κι έκανε».

Οι καλλιτέχνες του «Kapris» εξιστορούν και μια ιστορία αγάπης δυο επωνύμων, χωρίς όμως να αναφέρουν όνομα μιας και δεν είχε happy end: «είχαν έρθει και έκαναν tattoo τα αρχ��κά τους. Ήταν πολύ ευτυχισμένοι εκείνη την περίοδο. Τώρα πάντως, αγαπιούνται από μακριά». Και συμπληρώνουν ότι «σε τέτοιες περιπτώσεις, η καινούργια σχέση ζηλεύει πάντα».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top