Όταν ο Τανιμανίδης "καβάλησε" τον Λιανό

Οι φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media

Σάκης Τανιμανίδης,Γιώργος Λιανός, Survivor

Μπορεί κάποια δημοσιεύματα να τους ήθελαν να μην έχουν καλές σχέσεις, μιας και ήταν και οι δυο παρουσιαστές του Survivor 2018, αλλά μέσα από τις αναρτήσεις που έκαναν στα social media έδωσαν τη δική τους απάντηση σε όλα όσα ακούγονταν.

Ο λόγος για τους Σάκη Τανιμανίδη και τον φετινό συμπαρουσιαστή του, Γιώργο Λιανό, που τελικά είναι φίλοι κι έχουν και πολύ καλή χημεία μεταξύ τους.

 

 

Σάκαρος φορέβα. Ένας νέος φίλος που με στήριξε σε όλα και θα μείνει ! . Σε ευχαριστώ μάγκα μου για όλα! #survivorgr #survivorgreece #respect

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Lianos (@giorgoslianos.official) στις

«Σάκαρος φορέβα. Ένας νέος φίλος που με στήριξε σε όλα και θα μείνει! Σε ευχαριστώ μάγκα μου για όλα!», ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε ο Γιώργος Λιανός, μετά τη λήξη του ημιτελικού.

Αντίστοιχα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε την Παρασκευή, κοινή τους φωτογραφία γράφοντας: «Η τρελα δεν πει στα βουνα…ηρθε σε μενα και το Γιωργο μαλλον!  Φετος ηταν ενα αλλο Survivor για μενα, αφου ειχα εναν φιλο στο Δομινικο…εναν Ψαροτουφεκα με Ψ κεφαλαιο (καλα που υπηρχε και το Ιταλικο εκει διπλα και φαγαμε κανα ψαρι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top