Άνω κάτω το παλάτι - Γιατί δε θα πάει ο πατέρας της Meghan στο γάμο

Είναι επίσημο - Το Παλάτι του Kensigton εξέδωσε ανακοίνωση

Μέχρι τη Δευτέρα, οι φήμες ήθελαν να είναι βαθιά πληγωμένος από το σκάνδαλο που ξέσπασε γύρω από το όνομά του, μόλις μερικά 24ωρα πριν το γάμο της κόρης του.

Αλλά, τελικά, ο Thomas Markle δε θα ταξιδέψει στην Αγγλία για το γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle και δε θα μπορέσει να ζητήσει συγνώμη από τη μέλλουσα πριγκίπισσα για το ότι φέρεται να έστησε «παπαρατσικό» που τον έδειχνε να ετοιμάζεται για το μεγάλο γεγονός.

Και είναι τόσο επίσημο σαν απόφαση, που το ίδιο το Παλάτι του Kensigton εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται, παρά τον αρχικό σχεδιασμό, ο κύριος Markle ίσως να είναι αναγκασμένος να μην δώσει το παρόν στον πριγκιπικό γάμο της κόρης του.

Ωστόσο, αυτό δεν αποδίδεται στα όσα έχουν γίνει, αλλά στο ότι ο Thomas Markle υπέστη καρδιακή προσβολή στις 8 Μαΐου, και αυτό είναι απαγορευτικό για τον ίδιο που θα έπρεπε να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει από τον Καναδά μέχρι την βρετανική πρωτεύουσα.

«Πρόκειται για μια βαθιά προσωπική στιγμή για τον κύριο Μarkle, λίγες ημέρες πριν το γάμο. Η Meghan και ο πρίγκιπας Harry σας ζητούν να κατανοήσετε και να σεβαστείτε τον κύριο Markle τη δύσκολη αυτή στιγμή», αναφέρεται συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας της Meghan Thomas Markle, έφτασε μόνος του στο νοσοκομείο και βγήκε αρκετά γρήγορα αλλά πρόθεσή του είναι να συνοδεύσει την κόρη του στο γάμο της 19ης Μαΐου.

Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω ανακοίνωση ακολουθεί την επιστολή του ετεροθαλή αδερφού της Meghan στον πρίγκιπα Harry, που τον καλούσε έστω και την τελευταία στιγμή να μην παντρευτεί τη Meghan.

 

Το εξώφυλλο της Daily Express κυκλοφορεί με τίτλο: "Ο μπαμπάς της Meghan Markle δε θα πάει στο γάμο - Το βασιλικό ζευγάρι εκφράζει τη βαθιά του λύπη για αυτή τη δύσκολη κατάσταση"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top