Γέννησε αγόρι η Kate Middleton!

Είχε εισαχθεί από νωρίς το πρωί στο Lindo Wing - Νέα ενημέρωση: 23-04-2018 17:03

Το τρίτο της μωράκι έφερε στον κόσμο η δούκισσα του Cambridge! Η Kate Middleton γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, 3,8 κιλά! Είχε εισαχθεί από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο Lindo Wing, στο Δυτικό Λονδίνο, όπου γεννήθηκε ο πρίγκιπας George και η μικρή Charlotte. Στο πλευρό της βρίσκεται ο πρίγκιπας William.

Όπως αναφέρει το παλάτι του Kensington σε tweet:

«Η Βασιλική της Υψηλότητα δούκισσα του Cambridge έφερε με ασφάλεια στον κόσμο ένα αγόρι στις 11.01 το πρωί (ώρα Αγγλίας). Το μωρό ζυγίζει 3,8 κιλά. Ο δούκας του Cambridge ήταν παρών στη γέννηση. Η Βασιλική της Υψηλότητα και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους».

Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, μερικά από τα επικρατέστερα ονόματα είναι Άλμπερτ, Άρθουρ και Τζακ.

 

Το πρωί υπήρξε κι άλλη ανακοίνωση από το παλάτι: «Η Δούκισσα μετέβη με το αυτοκίνητο από τα Ανάκτορα του Kensington στο μαιευτήριο μαζί με τον Δούκα του Cambridge».

Τις τελευταίες εβδομάδες στους δρόμους γύρω από το νοσοκομείο υπήρχαν αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι όταν έφθασε στο μαιευτήριο, μπήκε από την πλαϊνή πόρτα. 

Από νωρίς το πρωί, πλήθος κόσμου έχει στηθεί με τεράστια πανό έξω από το νοσοκομείο περιμένοντας την άφιξη του νέου βασιλικού μέλους. 

Το φύλο του μωρού δεν είχε ανακοινωθεί από το παλάτι, αλλά εικαζόταν ότι θα είναι αγόρι, εξαιτίας μιας γκάφας του πρίγκιπα William! Ο 35χρονος γαλαζοαίματος φαίνεται να το αποκάλυψε... κατά λάθος κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου στην Αγγλία. Μετά τη νίκη της Aston Villa, ο William μίλησε για τον παίκτη Jack Grealish, ο οποίος σκόραρε το νικητήριο γκολ. Ο ίδιος ακούστηκε να λέει «Θα επιμείνω το μωρό να ονομαστεί Jack». Μετά έκανε... παύση και πρόσθεσε «ή Jackie».

Ο μικρός πρίγκιπας θα είναι ο πέμπτος διάδοχος του βρετανικού θρόνου, έχοντας τους: πρίγκιπα Κάρολο, William, George και Charlotte να προηγούνται και εκτοπίζοντας τον θείο του πρίγκιπα Harry στην έκτη θέση. 

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο ανακοινώθηκε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα περιμένουν το τρίτο μωρό τους.

Όπως και στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες, έπρεπε να ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα πριν συμπληρώσει τις 12 εβδομάδες η Kate.

Το Παλάτι είχε ανακοινώσει πως η Kate θα γεννήσει μέσα στον Απρίλιο, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται συγκεκριμένη ημέρα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top