Δύο γάμοι και μία... αναβολή στην showbiz

Μάθετε ποιοί παντρεύονται και ποιοί το άφησαν για αργότερα

Δύο γάμοι και μία... αναβολή στην showbiz

Τι κι αν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε επώνυμους γάμους κυρίως το καλοκαίρι; Ο Αύγουστος μπορεί να μας αποχαιρετά σε λίγες μέρες, όμως, δύο ζευγάρια της showbiz θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ ακόμα ένα πήρε... αναβολή λόγω ανωτέρας βίας!

Ξεκινάμε από την αναβολή, μιας και η Μαριάντα Πιερίδη το έλεγε και το ξαναέλεγε ότι θα ντυθεί νυφούλα και τελικά... το μάτιασε! Ο καλός της, Δημήτρης Καμενίδης, της είπε «bye μωρό μου bye» και έφυγε για δουλειές στο Ντουμπάι, όπου και θα παραμείνει -κρατηθείτε- 1,5 χρόνο!

Σιγουράκι από την άλλη είναι ο γάμος του Ιωσήφ Μαρινάκη και της Χρύσας Καλπάκη. Ο γνωστός ηθοποιός θα παντρευτεί την καλή του -γυμνάστρια στο επάγγελμα- έπειτα από 3,5 χρόνια σχέσης. Όπως, μάλιστα, είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Ιωσήφ, θέλει να έχει την αγαπημένη του βασίλισσα...

Νυφούλα θα ντυθεί και η Ευδοκία Ρουμελιώτη, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso». Κατά το δημοσίευμα, η ηθοποιός θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον οικονομολόγο Νικηφόρο Χαραγκιώνη. Μάλιστα, το ζευγάρι κάνει εδώ και αρκετό καιρό πρόβα, αφού συγκατοικεί στην Πολιτεία! Η τελετή προβλέπεται λιτή, με λίγους καλεσμένους από το στενό φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον .

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top