Ο Μύρωνας ��τρατής μιλά για την καλή του Μ. Συνατσάκη

Ποια ήταν η πιο αμήχανη στιγμή της ζωής του

Ο Μύρωνας Στρατής έκανε το μεγάλο… μπαμ με την πρώτη του δισκογραφική δουλειά και από τότε μας είχε συνηθίσει να απασχολεί μόνο με τη δουλειά του.

Μέχρι που γνώρισε και ερωτεύτηκε τη Μαίρη Συνατσάκη και από τότε απασχολεί και με την προσωπική του ζωή.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ακόμα δεν αισθάνεται πολύ άνετα με τον κακό χαμό που γίνεται για τη σχέση του με την παρουσιάστρια.

«Το πιο αμήχανο πράγμα που έχω ζήσει είναι να πηγαίνω στο κομμωτήρι�� και να βλέπω τον εαυτό μου σε περιοδικά. Γιατί και μία φωτογραφία σου να υπάρχει κάπου, είσαι εκτεθειμένος. Θέλει ένα λεπτό χειρισμό», δηλώνει ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο ένθετο του Έθνους της Κυριακής, Radar.

Πάντως δεν έχει σκοπό να κρύψει τη σχέση του με τη Μαίρη.

«Δεν έχω πρόβλημα να πάμε κάπου όπου ξέρουμε ότι είναι ένα event και θα φωτογραφηθώ. Δεν με ενδιαφέρει όμως να εκμεταλλευτώ μια σχέση για να πετύχω κάποια πράγματα σε άλλους τομείς, π.χ στα επαγγελματικά μου. Δεν θα το έκανα ποτέ. Αυτά τα κανονισμένα, τα προσυμφωνημένα παπαρατσίστικα δεν θα τα έκανα», δηλώνει.

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι συμβουλεύεται τη Μαίρη Συνατσάκη για τις επαγγελματικές του κινήσεις, όπως και όλους τους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, προσθέτοντας όμως με νόημα ότι την καλύτερη άποψη την έχουν αυτοί που δεν είναι σχετικοί με το χώρο.

Ο Μύρωνας Στρατής παραδέχεται ότι θα ήθελε να παίζει ακόμα κι αν δεν πληρωνόταν και αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να κάνει οικογένεια. Με τη Μαίρη, χωρίς τη Μαίρη, ποιος ξέρει; Η ζωή θα δείξει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top