Έλλη Κοκκίνου: είναι ή δεν είναι μαζί με τον Μπόγρη;

Δείτε τι απαντά για το ενδεχόμενο 2ου γάμου και… παιδιού!

Έλλη Κοκκίνου: είναι ή δεν είναι μαζί με τον Μπόγρη;
Στο αεροδρόμιο με προορισμό την πανέμορφη Χαλκιδική, «τσάκωσε» η κάμερα του Star, την Έλλη Κοκκίνου!

Η τραγουδίστρια, γιορτάζει «τα γενέθλια» της. Όχι τα… «κανονικά», αλλά τα μουσικά μιας και εκτός από το official video clip του τραγουδιού που κυκλοφόρησε, ξεκίνησε χθες τις πρώτες συναυλίες της για το καλοκαίρι.

Τον τελευταίο καιρό, δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον αγαπημέ��ο της Γιώργο Μπόγρη.

Τι απάντησε η ίδια; «Όλα καλά. Τώρα σιγά μην… δεν απαντάω σε αυτά», είπε όλο νόημα.

Από το χαμόγελο της πάντως και από τα συμφραζόμενα, καταλάβαμε ότι με τον νεαρό μπασκετμπολίστα συνεχίζουν να είναι «μαζί».

Πως αντιδρά όμως σε κάποιο άσχημο ή αναληθές δημοσίευμα; σηκώνει το τηλέφωνο; «Δεν αντιδράω. Ποτέ δεν έχω σηκώσει το τηλέφωνο. Μόνο όταν κάτι με θίξει πάρα πολύ».

Όσο για το ενδεχόμενο να την δούμε για δεύτερη φορά νυφούλα; η ίδια απαντά:«από τώρα; Δεν μπορώ να μιλήσω για το τι θα κάνω τον επόμενο μήνα. Άρα για κάτι τέτοιο σίγουρα δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά!»

Όχι πως το αποκλείει κιόλας, αν κρίνουμε από τα λεγόμενα της!Για δεύτερο γάμο δεν μπορεί να μιλήσει ακόμα με σιγουριά, αλλά για δεύτερο παιδί… σαν να το έχει σκεφτεί καλά, αν κρίνουμε από τη συζήτηση που είχε μέσω Twitter με την Ναταλία Γερμανού.

Εκεί λοιπόν που μιλούσαν για το μωρό της Δέσποινας Καμπούρη, η Ναταλία κάνει στην Έλλη: «Σειρά σου ξανά και πολύ το αργήσαμε!».

Θέλετε να μάθετε τι απάντησε η Έλλη; «Οh Yess!!»

Δείτε το video με τις δηλώσεις της στην κάμερα του Star…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top