Beyonce: «τώρα είμαι γυναίκα... μπορώ να γίνω μητέρα»

Οι θυσίες που έκανε, η μητρότητα και οι φιλίες της

Beyonce: «τώρα είμαι γυναίκα... μπορώ να γίνω μητέρα»

Το καμπανάκι της μητρότητας ακούει αυτό τον καιρό η Beyonce και δηλώνει έτοιμη να γίνει μητέρα! Παράλληλα, μιλά γι τον γάμο, τον ελεύθερό της χρόνο, τις φίλες της και τα μελλοντικά της σχέδια.

«Τώρα είμαι γυναίκα… μπορώ να αφοσιωθώ στον γάμο μου. Μπορώ να αποφασίσω πως θέλω παιδιά. Μπορώ να γίνω η μητέρα που θέλω να γίνω και να αφοσιωθώ στα παιδιά μου», αναφέρει η Queen Bee σε συνέντευξή της στο αμερικανικό «In Style» που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη.

Με τόσες δουλειές που έχει η 29χρονη σταρ δεν ξέρουμε ποιος θα προσέχει το μωρό, αλλά αυτός θα είναι μάλλον ο JayZ...

«Θυσίασα τόσα πολλά σαν παιδί και σαν έφηβος. Δεν μετανιώνω καθόλου γιατί η δουλειά μου με κράτησε συγκεντρωμένη. Όταν είσαι νέα - 18 ή 19 χρονών- έχεις την ενέργεια και τη δύναμη», συνεχίζει η Beyonce.

Αν και δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, η ντίβα της R&B δεν κρύβει ότι της αρέσει να... αράζει στον καναπέ και να βλέπει τηλεόραση.

Όσο για την φιλία; Είναι από τα καλύτερά της: «έχω πάρα πολλές φίλες. Οι γυναίκες που δεν έχουν φίλες, με φοβίζουν. Αγαπώ τους φίλους μου και λατρεύω να κάθομαι μαζί τους και να ακούω τις ιστορίες τους», λέει η τραγουδίστρια.

Δείτε το νέο clip της Beyonce, για το τραγούδι «1+1»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top