Στην Ευελπίδων ο γιος του Γερολυμάτου: "Είμαι αθώος, ήθελα να γίνει η δίκη"

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Στο εδώλιο του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων κάθισε την Τετάρτη, μαζί με δυο ακόμα κατηγορούμενους, ο γιος του τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου. Αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκρήξεις και εκβιασμούς.

Ο Αλέξανδρος Γερολυμάτος θέλει να αποδέιξει ότι δεν εμπλέκεται στο κύκλωμα εκβιαστών που συνέλαβε η αστυνομία πριν από τα Χριστούγεννα του 2016. Ανάμεσα στους συλληφθέντες και φερόμενος ως εγκέφαλος είναι ο πεθερός του.

"Δυστυχώς πήραμε διακοπή. Εντάξει. Ό,τιδήποτε θέλετε... Εγώ ήθελα να γίνει γιατί όντως δεν εμπλεκόμουν, όπως έχω πει χίλιες φορές, σε αυτή την υπόθεση. Τέλος πάντων. Στη διάθεση σας μετά το πέρας της διαδικασίας", δήλωσε ο Αλέξανδρος.

ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΩΓΕΣ 

Μια έκρηξη σε αυτοκίνητο θύματος οδήγησε τις αρχές στη σύλληψη τριών κατηγορουμένων. Ανάμεσα τους και ένας πρώην bodybuilder που, συστηνόταν ως Αποστόλης και απειλούσε τηλεφωνικά τα θύματα.

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ Ο Γ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ

Ο Γιώργος Γερολυμάτος βρίσκεται στο πλευρό του γιου του από την πρώτη στιγμή.

Η δίκη θα ξεκινήσει τον ερχόμενο μήνα. Ζητήθηκε ολιγοήμερη αναβολή προκειμένου να ενημερωθεί ο νέος συνήγορος που αντικατέστησε το Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από μερικούς μήνες. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top