Αθερίδης - Καρύδη: Αποκαλύπτουν το λόγο που τσακώνονται

Το να δουλεύουν μαζί δεν το έχει νιώσει ποτέ σαν overdose

Γιατί τσακώνονται Αθερίδης-Καρύδη

H Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης έδωσαν κοινή συνέντευξη στο περιοδικό People και αποκάλυψαν πως είναι να δουλεύουν μαζί αλλά και τι τους κάνει να τσακώνονται.

«Επειδή ζούμε μαζί, δεν είναι σαν να μπαίνει ξανά στην καθημερινότητά μου η Σμαράγδα τώρα, γιατί και αυτά τα 6 χρόνια ξέρει τι αντιμετωπίζω, ξέρω τι αντιμετωπίζει. Άλλο θα ήταν να έχω 6 χρόνια να τη δω», δήλωσε ο ηθοποιός.

Το να δουλεύουν μαζί δεν το έχει νιώσει ποτέ σαν βάρος, σαν overdose.

«Ίσως γιατί τη δουλειά δεν τη βλέπω ως δουλειά. Μου αρέσει. Με τη Σμαράγδα υπάρχει επικοινωνία και έχουμε κοινή αισθητική, κάτι που λύνει πολλά προβλήματα, οπότε όλα λειτουργούν αυταπόδεικτα» προσθέτει ο Αθερίδης.

Τι είναι όμως αυτό που τους κάνει να τσακώνονται;

«Καμιά φορά εγώ μπορεί να κολλήσω με μια λεπτομέρεια, που εκείνος δεν βλέπει καν, τον Θοδωρή δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η λεπτομέρεια. Βλέπω πράγματα που οι άλλοι δεν βλέπουν κι αυτό τον Θοδωρή τον εκνευρίζει. Εμένα με εκνευρίζει που δεν το βλέπει! Αλλά δεν έχουμε ουσιαστικές διαφορές», εξηγεί γελώντας η Σμαράγδα.

Οι Τέλειοι Ξένοι είναι η νέα ταινία που σκηνοθετεί ο Θοδωρής και συμπρωταγωνιστεί η Σμαράγδα μαζί με τους Άλκη Κούρκουλο, Μαρία Ναυπλιώτου, Μάκη Παπαδημητρίου, Γιάννο Περλέγκα και Ευαγγελία Συριοπούλου. Το θέμα της ταινίας έχει να κάνει με τις αποκαλύψεις που γίνονται σε ένα θεωρητικά χαλαρό δείπνο στο σπίτι για τρία ζευγάρια και έναν φίλο τους που κατέφτασε ασυνόδευτος. Ένα κινητό τηλέφωνο μπορεί να κρύβει πολλά.

Η Σμαράγδα έχει κωδικό που κλειδώνει το κινητό της, αλλά ο σύντροφός της τον έχει. «Έχω password μόνο σε περίπτωση που μου το κλέψουν», εξηγεί.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε πως παλιότερα έχει μπει σε πειρασμό να ψάξει κινητό συντρόφου της, αλλά δεν της άρεσε καθόλου. «Γενικά δεν μου αρέσει να μπαίνω σε διαδικασία ψαξίματος. Είναι επώδυνο και για τον άλλον που τον ψάχνεις, αλλά και για σένα τον ίδιο. Γιατί μπαίνεις σε ένα περίεργο τριπάκι. Όταν ψάχνεις θέλεις να βρεις, πρέπει να βρεις. Είναι ένα πολύ παράξενο συναίσθημα. Έχεις κάτι στο μυαλό σου και θέλεις να αποδειχθεί. Νομίζω πως είναι καλύτερα να μην τα σκαλίζεις -και νομίζω πως σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει και η ταινία».

Όσο για τα τι γίνεται αν υποψιάζεται κάτι, απαντά: «Εξαρτάται νομίζω από τη φάση που είσαι και εσύ και η σχέση. Πόσο έτοιμη είσαι να αναμετρηθείς με την αλήθεια , πόσο έτοιμη είσαι να τελειώσεις κάτι. Τον ίδιο προβληματισμό με την ταινία θέτει ουσιαστικά και η παράσταση που κάνουμε φέτος (σ.σ. Το Ψέμα): Το κατά πόσο στις σχέσεις, ειδικά στις ερωτικές, μπορείς να αντέξεις όλη την αλήθεια. Το οτιδήποτε πράττουμε ή σκεφτόμαστε».


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top