To Forbes μίλησε: ΑΥΤΟΙ είναι οι πιο πλούσιοι celebrities κάτω των 30 για το 2016

Δείτε πόσα βγάζουν Ριάνα, Τζάστιν Μπίμπερ, Αντέλ και πολλοί άλλοι

To Forbes μίλησε: ΑΥΤΟΙ είναι οι πιο πλούσιοι celebrities κάτω των 30 για το 2016

Προέρχονται από όλους τους χώρους, του τραγουδιού, του αθλητισμού, της ηθοποιίας, αλλά έχουν κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους 30χρονους του πλανήτη!

Τι είναι αυτό; Πολλά μηδενικά στις καταθέσεις στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Το περιοδικό Forbes έδωσε στη δημοσιότητα για ακόμα μια χρονιά τη λίστα με τους πιο πλούσιους celebrities συνομήλικους τους, που μπορούν – κυριολεκτικά – να μας αγοράσουν, αν κρίνουμε από τα ποσά που διαβάσαμε!

Κάθεστε; Ξεκινάμε!

Οι 30 διάσημοι της εν λόγω λίστας έβγαλαν όλοι μαζί μέσα στον τελευταίο χρόνο το αστρονομικό ποσό των 1.535 δις δολαρίων – απίστευτο και όμως πραγματικό!

Η πιο πλούσια της λίστα είναι η Τέιλορ Σουίφτ με καταθέσεις που φτάνουν τα 170 εκατομμύρια δολάρια (159 εκατομμύρια ευρώ) και όπως όλα δείχνουν δε λέει να χάσει αυτή την πρωτιά!

Δεύτεροι οι One Direction με κέρδη 110 εκατομμυρίων δολαρίων, δηλαδή περίπου 102 εκατομμύρια δολάρια. Ακολουθεί ο Λιονέλ Μέσι στην τρίτη θέση της λίστας με κέρδη που φτάνουν τα €76.1 εκατομμύρια ευρώ.

Στη τέταρτη θέση η Αντέλ, με την περιουσία της 28χρονης να αγγίζει τα 80.5 εκατομμύρια δολάρια και από δίπλα, στην Πέμπτη η Ριάνα με 75 εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Έκτος ο Τζάστιν Μπίμπερ με 56 εκατομμύρια δολάρια ή αλλιώς 52.2 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με τον 29χρονο πρωταθλητή του τένις, Νόβακ Τζόκοβις με 56 εκατομμύρια δολάρια!

Στην ίδια θέση φιγουράρει και ο 29χρονος άσσος του ΝΒΑ, Κέβιν Νουράν με έσοδα για το 2016 που φτάνουν τα 56 εκατομμύρια ευρώ. Ακολουθεί ο ράπερ Weeknd, ο Καμ Νιούτον, 28χρονος άσσος του ράγκπι φιγουράφει και μετά ο Τζόρταν Σπιθ, ο 23χρονος πρωταθλητής του γκολφ.

Στη 12η θέση είναι η Τζένιφερ Λόρενς με κέρδη που φτάνουν τα $46 εκατομμύρια (€42.9 εκατομμύρια).





Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top