O ηθοποιός Αλεκ Μπόλντουιν «τρολάρει» τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος απαντά μέσω twitter

Ίσως ο χειρότερος εχθρός του Ντόναλντ Τραμπ αποδεικνύεται ο ηθοποιός Αλεκ Μπόλντουιν, ο οποίος τον υποδύεται στα κωμικά σκετς της θρυλικής εκπομπής «Saturday Night Live» στο NBC.

Παρέα με την Κέιτ ΜακΚίνον, που υποδύεται την Χίλαρι Κλίντον, διακωμωδούν τα ντιμπέιτ με στόχο κυρίως τον ρεπουμπλικανό προεδρικό υποψήφιο, την παιδιάστικη συμπεριφορά του και τα σεξιστικά σχόλιά του.

O Ρεπουμπλικανός υποψήφιος είδε το show και φανερά ενοχλημένος απάντησε μέσω twitter.

“Είδα το Saturday Night Live να μου επιτίθεται.Ωρα να αποσυρθει το βαρετό και καθόλου αστείο σόου.Η μίμηση του Αλεκ Μπόλντουιν βρωμαει.Εκλογές στημένες από τα Μέσα” , έγραφε το σχετικό Tweet.
TTR.jpg


Ο Τραμπ βλέπει να καταποντίζεται στις δημοσκοπήσεις και κατηγορεί για μαγείρεμα των εκλογών τα MME, τους υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον και τις εφορευτικές επιτροπές στα εκλογικά τμήματα

“Οι εκλογές στήνονται από τα μέσα ενημέρωσης,σε μια συντονισμένη προσπάθεια με το επιτελείο της Κλίντον, προβάλλοντας στις ειδήσεις ιστορίες που ποτέ δεν συνέβησαν”, ανέφερε στο δεύτερο tweet του.
ss.jpg
Τέλος να σημειωθεί ότι, συνολικά μέχρι σήμερα εννέα γυναίκες έχουν καταγγείλει τον Τραμπ για σεξουαλική επίθεση εναντίον τους
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top