ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός στην συναυλία του Ρέμου στην Ψαρρού- Ξεσάλωσε μέχρι και ο Ντι Κάπριο!

Η νύχτα έγινε μέρα από τα πυροτεχνήματα

Στους ρυθμούς του Αντώνη Ρέμου χόρευε το βράδυ της Πέμπτης η Μύκονος!

Ο τραγουδιστής για έβδομη συνεχή χρονιά ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του, ενώ μαζί του εμφανίστηκαν και οι Gipsy Kings,οι οποίοι άνοιξαν το πρόγραμμα και έκαναν τη βραδιά ακόμα πιο ρομαντική.

1.jpg
Ο ουρανός πάνω από την παραλία του Nammos στην Ψαρρού γέμισε με πυροτεχνήματα, τα οποία έκαναν την νύχτα μέρα, ενώ οι σαμπάνιες έρρεαν άφθονες.

yyyy.jpg
Βλέπετε, η είσοδος για όσους ήθελαν να απολαύσουν τον τραγουδιστή από κοντά ήταν από 500-1000 ευρώ το άτομο!

Τα μπροστινά τραπέζια ήταν γεμάτα Άραβες μεγιστάνες από τα Εμιράτα και το Λίβανο, ενώ ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν τον Έλληνα τραγουδιστή ήταν και ο Λεονάρντο Ντι κάπριο, ο οποίος όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, κάνει διακοπές στο νησί των Ανέμων!

eee.jpg
Όπως θα δείτε και στο βίντεο του Mykonos Live TV, απομακρυσμενος στα πίσω τραπέζια και καταχωνιασμένος στη γωνία με πολλές αιθέριες υπάρξεις, ο 41χρονος χολιγουντιανός σταρε star διασκέδασε με τις επιτυχίες του Αντώνη, έχοντας δίπλα του τη νέα του σύντροφο, Νίνα Αγκντάλ. Αφού "άναψε" σιγά-σιγά το κέφι...ο Λίο σηκώθηκε και ξεφάντωσε χωρίς να τον νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα...!

Όσο για τους Έλληνες celebrities; Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων οι φίλοι του Ρέμου, ο Κώστας Πηλαδάκης μαζί με την σύντροφό του Ειρήνη Παπαδοπούλου αλλά και ο Κωνσταντίνος Αργυρός!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top