Στη Μύκονο Αμπρόζιο και Λίμα για τον πιο χλιδάτο γάμο της χρονιάς-Αγγελάκι παντρεύεται κροίσο!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την άφιξή τους στο νησί των Ανέμων

Στη Μύκονο Αμπρόζιο και Λίμα για τον πιο χλιδάτο γάμο της χρονιάς-Αγγελάκι παντρεύεται κροίσο!

Ένας από τους πιο χλιδάτους γάμους που έχουν που έχουν γίνει ποτέ θα γίνει αυτές τις ημέρες στη Μύκονο (8 Ιουλίου), μιας και ο Ελληνοαιγύπτιος δισεκατομμυριούχος Καρίμ Ελ Σιάτι και ο «άγγελος» της Victoria Secret, Ανα Μπεατρίς Μπάρος, θα ενώσουν τις ζωές τους!

200116001755_5772.jpg
Το ζευγάρι που είναι εδώ και τρία χρόνια μαζί και μετά τον αρραβώνα του που έγινε τον Δεκέμβριο θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης στην παραλία της Λίας. Αμέσως μετά η Βραζιλιάνα καλλονή και ο Ελληνοαιγύπτιος κροίσος έχουν ετοιμάσει ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι για να γιορτάζουν με τους καλεσμένους τους την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

200116001757_7879.jpg

Όπως αναφέρει η Real News, για τον χλιδάτο γάμο έχουν επιστρατευτεί διάσημοι σεφ και djs για ατελείωτο πάρτι με πανάκριβες σαμπάνιες σε γιγαντιαία πίστα πάνω στην άμμο, ενώ 100 σωματοφύλακες θα εποπτεύον το χώρο.

gamos22.jpggamos1_4-440x381.jpg
Την επόμενη μέρα έχει προγραμματιστεί after wedding party, αυτή τη φορά σε ένα άλλο beach bar-restaurant, στον «Σκορπιό» στην παραλία της Παράγκας που επίσης διαμορφώνεται κατάλληλα.

160516220713_3169.jpg
Στη λίστα των 800 καλεσμένων φιγουράρουν ονόματα όπως αυτά του Σταύρου Νιάρχου και της συντρόφου του, Τζέσικα Χαρτ, της Ευγενίας Νιάρχου και του Χρήστου Οικονόμου αλλά και διάσημων μοντέλων, όπως της κολλητής της νύφης, Αλεσάντρα Αμπρόσιο, και της Αντριάνα Λίμα οι οποίες έχουν ήδη φτάσει στο νησί των Ανέμων.

ε.jpgεεε.jpg

(Οι ΦΩΤΟ που ανέβασε η Αμπρόζιο- Βρίσκεται στη Μύκονο μαζί με τα παιδιά της)

Και οι δύο ανέβασαν φωτο και βίντεο (κάντε κλικ πιο πάνω) στους προσωπικούς τoυς λογαριασμούς στο Instagram.

121.jpg45.jpg

(Oι φωτο που δημοσίευσε η Αντριάνα Λίμα)

Το ζευγάρι έχει ήδη προγραμματίσει το γαμήλιο ταξίδι στη Μεσόγειο, ενώ έπειτα θα ταξιδέψει στη γαλλική, την ιταλική και την ισπανική Ριβιέρα. Αμέσως μετά το μήνα του μέλιτος θα επιστρέψουν στη Βραζιλία, λόγω υποχρεώσεων του μοντέλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top