Απίστευτο:Αυτό το μοντέλο είναι έξι μηνών έγκυος και έχει μικροσκοπική, γραμμωμένη κοιλιά

Δείτε το εκπληκτικό κορμί της παρά την προχωρημένη κύηση-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απίστευτο:Αυτό το μοντέλο είναι έξι μηνών έγκυος και έχει μικροσκοπική, γραμμωμένη κοιλιά

​Μετά την Σάρα Στέιτζ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ), και την Σοντέλ Ντάνκαν (ΚΛΙΚ ΕΔΩ),άλλο ένα μοντέλο ήρθε να μας… «κουφάνει». Ο λόγος; Αν και είναι έξι μηνών έγκυος, έχει κοιλιακούς και μικροσκοπική κοιλιά!

hannah1.jpg
Η 24χρονη καλλονή από την Αυστραλία ονόματι Χάνα Πολάιτς, έχει το δικό της site μόδας και εκατομμύρια followers στο Instagram, με τους οποίους μοιράζεται στιγμές από την εγκυμοσύνη της.

hannah2.jpg
Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, η Χάνα ποστάρει τακτικά φώτο της άλλοτε με μαγιό και άλλοτε με εσώρουχα, ώστε να δείξει την πορεία της κύησης της.

hannah3.jpg
Με κορμί «θανατηφόρο», αναλογίες που «σκοτώνουν» και κοιλιακούς, η 24χρονη καλλονή προκαλεί τόσο τον θαυμασμό όσο και την αρνητική κριτική, καθώς υπήρξαν πολλοί followers της που την επέπληξαν επειδή είναι τόσο... fit και έγκυος.

hannah4.jpg

Η ίδια μιλώντας στο site «Gold Coast», δεν έκρυψε ότι τα αρνητικά σχόλια δεν την επηρεάζουν:

hannah5.jpg
«Δεν τα παίρνω κατάκαρδα, καθώς οι αποφάσεις που παίρνω όσον αφορά στην διατροφή μου και στην άσκηση κατά την εγκυμοσύνη είναι σωστές και καλά ενημερωμένες. Για την ιστορία πάντως, οι γιατροί μου είπαν πως η κοιλιά μου είναι υγιής και φυσιολογική».

(Εδώ στους πρώτους μήνες της κύησης)

hannah6.jpg

(Με τον πατέρα του παιδιού της)
hannah7.jpg
hannah8.jpg
hannah9.jpg
hannah10.jpg
hannah11.jpg
hannah12.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top