Σέξι ζωγράφος «έκλεψε» γνωστό τραγουδιστή - ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ότι είναι ΖΕΥΓΑΡΙ!

Η κοινή εμφάνιση των δύο ανδρών που επιβεβαίωσε τις φήμες

Σέξι ζωγράφος «έκλεψε» γνωστό τραγουδιστή - ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ότι είναι ΖΕΥΓΑΡΙ!

​Τις φήμες που ήθελαν πασίγνωστο τραγουδιστή να είναι ζευγάρι με σέξι ζωγράφο, περίπου ενάμιση χρόνο μετά το χωρισμό του, επιβεβαίωσε η κοινή εμφάνιση των δύο ανδρών, σε φιλανθρωπική εκδήλωση!

spl1265512_001 (800x534).jpg

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της amfAR στη Βραζιλία, το βράδυ του Σαββάτου, εμφανίστηκαν πιασμένοι χέρι – χέρι ο Ρίκι Μάρτιν και ο Χουάν Γιόζεφ, ενώ αμφότεροι «ανέβασαν» φωτογραφίες στο Instagram.

ricky-martin-neos-syntrofos-500-498x600.jpg

Οι πρώτες φήμες για τη σχέση του 44χρονου τραγουδιστή, που δημοσιοποίησε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις το 2010, με τον 32χρονο ζωγράφο, κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο, μετά από κοινή φωτογραφία τους στα social media, από ταξίδι στην Ιαπωνία. Ακολούθησαν άλλες δύο εμφανίσεις, σε Νέα Υόρκη και Μαλιμπού, μέχρι οι δύο άνδρες να παραδεχθούν τη σχέση τους.

xesui1.jpg

Συριακής καταγωγής, αλλά μεγαλωμένος στη Σουηδία, ο Χουάν Γιόζεφ ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, ενώ μπήκε στη ζωή του Ρίκι Μάρτιν -ο οποίος το 2008 απέκτησε δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας- μετά το χωρισμό του τραγουδιστή, τον Ιανουάριο του 2014, από τον Κάρλος Γκονζάλες.

josef2.jpg
riki1.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top