ΣΟΚ: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει η Άντζελα Δημητρίου!

«Ήθελα να φύγω χωρίς καν να αποχαιρετήσω»

Το ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσα στο αυτοκίνητό της, όταν, μέσα σε τρεις μήνες, έχασε τον αδερφό και τον πατέρα της, αποκαλύπτει η Άντζελα Δημητρίου και περιγράφει το όραμα με την Παναγία που την απέτρεψε την τελευταία στιγμή!

«Ήμουν μέσα στο αμάξι μου και σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω. Δεν μπορούσα να αντέξω την απώλεια του αδερφού μου –ένας άνθρωπος μόλις 57 ετών να φεύγει ξαφνικά από τροχαίο… Έβρεχε θυμάμαι. Είχα βάλει δύο φωτογραφίες, του αδερφού μου και του πατέρα μου, στο πίσω κάθισμα και πήγαινα να τους βρω», περιγράφει, στο περιοδικό «Down Town», η τραγουδίστρια, η οποία βίωσε τη διπλή απώλεια το 2007 και, μάλιστα, ο πατέρας της άφησε την τελευταία του πνοή την ημέρα που τελέστηκε το μνημόσυνο του αδερφού της!

Όπως προσθέτει, ένα όραμα με την Παναγία, η οποία εμφανίστηκε μπροστά της σαν μια μαυροντυμένη γυναίκα μ�� μαντήλι, ήταν εκείνο που την απέτρεψε: «εκείνη την ώρα εμφανίζεται μπροστά μου η Παναγία και μου λέει “δεν έχεις δικαίωμα να αφαιρέσεις τη ζωή σου! Γύρνα στο σπίτι σου. Σε περιμένει η οικογένειά σου”».

«Ούτε η οικογένειά μου δεν ξέρει ότι προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Σήμερα το εξομολογούμαι για πρώτη φορά. Ήθελα να “φύγω” χωρίς καν να τους αποχαιρετίσω! Όταν συνήλθα, είπα στον εαυτό μου “τι πας να κάνεις;”. Κατάλαβα ότι δεν έχω κανένα δικαίωμα να αφαιρέσω τη ζωή μου. Από τότε δεν έκανα ποτέ ξανά τέτοιες σκέψεις. Κατάλαβα ότι η Παναγία είχε δίκιο. Δεν έπρεπε να “φύγω”, είχα μια οικογένεια να προσέχω πίσω μου», καταλήγει η Λαίδη.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top