BINTEO NTOKOYMENTO: Βανδή και Μαρτάκης σε τρυφερά ενσταντανέ πριν από 15 χρόνια!

Πώς η τραγουδίστρια βρέθηκε στην αγκαλιά του -άγνωστου τότε- νεαρού

BINTEO NTOKOYMENTO: Βανδή και Μαρτάκης σε τρυφερά ενσταντανέ πριν από 15 χρόνια!

Με… την Δέσποινα Βανδή στην αγκαλιά του βρέθηκε ο Κώστας Μαρτάκης πριν από περίπου 15 χρόνια, όταν δεν τον ήξερε κανείς, πριν καν ασχοληθεί με το τραγούδι!

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλημερούδια» προβλήθηκαν σπάνια ντοκουμέντα, στα οποία ο Κώστας, σε ηλικία 15 ετών, με κοντά μαλλιά και ντυμένος στα μαύρα, είναι καθισμένος σε μια καρέκλα και η Δέσποινα, με κοντό φουστάκι, τον περιτριγυρίζει και κάθεται στα πόδια του!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το… τρυφερό σκηνικό έγινε σε έξοδο με τους γονείς του στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε τότε η Δέσποινα (η οποία συνήθιζε να ανεβάζει στη σκηνή κάποιον από το κοινό και τραγ��υδούσε το «Ξενοδοχείο»), ενώ εκείνος ασχολούταν με το μπάσκετ και δεν περνούσε καν από το μυαλό του ότι μια μέρα θα γινόταν συνάδελφός της.

Το «κονέ» Δέσποινας – Κώστα το έκανε πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, που ήταν στην παρέα του νεαρού και γνώριζε προσωπικά την τραγουδίστρια και το σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη. «Ήμουν λίγο… Ναι, έπαθα κάτι, αλλά τώρα δεν μπορώ να σας το πω!», είπε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας, περιγράφοντας καρέ καρέ το περιστατικό.

Δείτε στο βίντεο τα ντοκουμέντα και όσα είπε ο Κώστας για το περιστατικό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top