Τέταρτο παιδί για Ρουβά – Ζυγούλη! Τι λένε άτομα από το περιβάλλον τους στο star.gr

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

Τέταρτο παιδί για Ρουβά – Ζυγούλη! Τι λένε άτομα από το περιβάλλον τους στο star.gr

​Για τέταρτη φορά θα γίνουν γονείς ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη! Μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr, άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαιώσε τις πληροφορίες για την εγκυμοσύνη του μοντέλου, προσθέτοντας ότι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, η Κάτια έχει περάσει το λεγόμενο κρίσιμο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και βρίσκεται σχεδόν στα μισά, με τον πελαργό να αναμένεται σε λίγους μήνες.

0239_KATIA_ZIGOYLI_19022016 (627x1024).jpg
(Η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της Κάτιας, τον Φεβρουάριο, σε εκδήλωση στο Ζάππειο)

«Και ο Σάκης και η Κάτια είναι ευτυχισμένοι για το τέταρτο παιδί. Η Κάτια έχει πάρει ελάχιστα κιλά και παραμένει σικάτη και στυλάτη, ενώ, στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της φορούσε πιο ριχτά ρούχα», είπε στο star.gr άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.

c748b50c-94c6-42ae-b3bb-de04c1345f03.jpg

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, την Αναστασία, τον Νοέμβριο του 2008. Περίπου τρία χρόνια μετά, τον Οκτώβριο του 2011, γεννήθηκε ο γιος τους, Αλέξανδρος, ενώ, τον Ιανουάριο του 2013 ήρθε στον κόσμο η δεύτερη κόρη τους, Αριάδνη.

2676_KATIA_ZIGOYLI_SAKIS_ROYVAS_512016 (704x1024).jpg
(Το ζευγάρι στα γενέθλια του Σάκη, στις αρχές Γενάρη)

Πάντως, η Κάτια είχε δώσει ένα… στίγμα της εγκυμοσύνης της: όπως έχει γράψει το star.gr, στις αρχές του Γενάρη, στα γενέθλια του αγαπημένου της, όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν τι δώρο του έκανε, εκείνη είπε: «το δώρο μου είναι έκπληξη, έχει γίνει η παραγγελία, θα έρθει σε λίγο καιρό»!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top