Ραγίζει καρδιές ο Αργυρός: Τα τραγούδια για τον Παντελίδη και τα λόγια αγάπης on stage-ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ τι είπε ο αγαπημένος φίλος του αδικοχαμένου καλλιτέχνη

Δυο τραγούδια του αγαπημένου του φίλου και συναδέλφου, Παντελή Παντελίδη, ερμήνευσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη σκηνή του «Red» στην Λευκωσία, όπου εμφανίστηκε λίγες ημέρες μετά τον τραγικό χαμό του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Ο τραγουδιστής είπε το «Λιώμα σε Γκρεμό» και το «Παραμυθιάζομαι» αναφέροντας στην εισαγωγή: «Σε έναν σημαντικό άνθρωπο, σε ένα φίλο μου… θέλω να το τραγουδήσουμε όλοι μαζί απόψε» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θυμόμαστε τις όμορφες στιγμές που μας έκανε όλους και περάσαμε, όλη αυτή την ανάμνηση και αυτό το χαμόγελο… Έτσι θέλω να τον θυμόμαστε».

180216203221_1479.jpg
Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν από τους πρώτους που βρέθηκε το πρωί της μοιραίας ημέρας στο Ασκληπιείο Βούλας όταν έγινε γνωστή η τραγική είδηση.

Λίγες ώρες πριν ήταν μαζί στο «Teatro» όπου ο Παντελής Παντελίδης έκανε πρόβες με Βανδή-Μαρτάκη για την πρεμιέρα που δεν έγινε ποτέ.

Μάλιστα ο Παντελής του είχε πει «είσαι φίλος και σε αγαπώ πολύ», ενώ τον αγκάλιασε, τον φίλησε και του είπε πως θα τα ξαναπούν σύντομα. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έγινε ποτέ!

220216093025_5612.jpg
Μια μέρα μετά την κηδεία του Παντελή Παντελίδη (όπου ο Αργυρός έδωσε το «παρών» και ήταν ράκος), ο νεαρός τραγουδιστής ανέβασε μέσω Facebook μια παλιά του φωτογραφία αγκαλιά με τον Παντελή, συνοδεύοντας την με ένα συγκινητικό μήνυμα:

220216093027_7531.jpg

220216093026_6564.jpg




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top