Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε on air ότι πέθανε ο πατριός του!

«Πέθανε ξαφνικά, όπως ο Μηνάς Χατζησάββας»

Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε on air ότι πέθανε ο πατριός του!

Μία θλιβερή αποκάλυψη έκανε on air γνωστός Έλληνας τραγουδιστής: όταν τον ρώτησαν αν η εξωτερική του εμφάνιση οφείλεται στα γονίδια των γονιών του, έκανε γνωστό ότι πριν από λίγες ημέρες πέθανε ο πατριός του!

«Δυστυχώς έχω χάσει πριν δύο χρόνια τον πατέρα μου και πριν λίγες ημέρες και τον πατριό μου. Με βρίσκετε σε μία πολύ δύσκολη περίπτωση της ζωής μου. Ήταν ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας μου επί 40 χρόνια. Πέθανε ξαφνικά, ακριβώς όπως ο Μηνάς Χατζησάββας, από εγκεφαλικό. Έχει πέσει όλο το βάρος πάνω μου τώρα! Ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο μεγάλωσα στο δεύτερο κομμάτι της ζωής μου», είπε, στην εκπομπή «Καλημερούδια», ο Θάνος Καλλίρης, ξαφνιάζ��ντας τους πάντες!

Και ο τραγουδιστής συνέχισε: «ο θάνατος είναι τραγικό γεγονός από μόνο του. Ένας θάνατος ο οποίος γίνεται τόσο ξαφνικά και βίαια μέσα στην οικογένεια, είναι τριπλό. Κι όταν αφήνει και τόσες εκκρεμότητες, γιατί ο άνθρωπος ήταν 70 χρονών, πολύ ακμαίος. Η μαμά μου είναι 81, δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, αλλά την έχω αναλάβει εγώ. Η κατάσταση της είναι καλή, γιατί όλοι μας της έχουμε σταθεί πολύ, αλλά φυσικά έχει ups and downs. Στιγμές που της λείπει».

Δείτε στο βίντεο την on air αποκάλυψη του Θάνου Καλλίρη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top