ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: η αλήθει�� για το επεισόδιο με την Γαρμπή και το κόκκινο φόρεμα!

Η ατάκα «άσε το φουστάνι κάτω, μαντάμ!» - Τι ακριβώς συνέβη σε κατάστημα της Αθήνας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: η αλήθεια για το επεισόδιο με την Γαρμπή και το κόκκινο φόρεμα!

Σούσουρο έχει προκαλέσει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η Καίτη Γαρμπή διαπληκτίστηκε με νεαρή σε κατάστημα της Αθήνας, αρπάζοντας μέσα από τα χέρια της ένα κόκκινο φόρεμα! Το star.gr έκανε ρεπορτάζ και αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, το οποίο αναπαράγεται από το σύνολο του Διαδικτύου, το επεισόδιο έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες, στο VIP πάρτι για το λανσάρισμα της συλλογής Balmain από την H&M, στο κατάστημα της οδού Ερμού, στο οποίο ήταν καλεσμένοι celebrities και fashion bloggers, μεταξύ των οποίων και η Καίτη.

(727x1024).jpg
(Η Καίτη κατά την διάρκεια του vip πάρτι για την συλλογή)

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, η Καίτη άρπαξε ένα κόκκινο φόρεμα της συλλογής μέσα από τα χέρια νεαρής κοπέλας, λέγοντάς της χαρακτηριστικά «άσε το φουστάνι κάτω, μαντάμ, αυτό είναι για την πίστα!».

Το star.gr επικοινώνησε με τον στυλίστα της τραγουδίστριας, ο οποίος την συνόδευσε στο πάρτι και, όταν τον ενημέρωσε για το δημοσίευμα, έμεινε… άφωνος, όπως επίσης και όλοι όσοι ξέρουν την Καίτη, καθώς είναι γνωστή για την σεμνότητα και το ήθος της.

«Όση ώρα μείναμε στο κατάστημα, η Καίτη ήταν καθισμένη σε ένα δοκιμαστήριο, πίνοντας ήσυχα το ποτό της, παρέα με μια φίλη της», είπε, αποκλειστικά στο star.gr, ο στυλίστας της τραγουδίστριας και συνέχισε: «όταν βρήκα δύο – τρία πράγματα που θέλαμε, τα αγοράσαμε και φύγαμε! Η Καίτη δεν ασχολήθηκε καθόλου!».

Μάλιστα, όπως τόνισε ο ίδιος, διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα γράφτηκαν, «προς πληροφόρησή σας, δεν υπάρχει στη συλλογή κόκκινο Balmain φόρεμα!».

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top