Κώστας Αποστολάκης για τους βουλευτές: «χέστ*καν! Στα τέτοια τους!»

Το ξέσπασμα του ηθοποιού με αφορμή την «Εθνική Ελλάδος»

Κώστας Αποστολάκης για τους βουλευτές: «χέστ*καν! Στα τέτοια τους!»

Με «γαλλικά» και με μία χειρονομία αναφέρθηκε ο Κώστας Αποστολάκης στους Έλληνες βουλευτές, παίρνοντας αφορμή από τον ρόλο του στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Εθνική Ελλάδος»!

«Οι βουλευτές κοιτάνε την πάρτη τους μόνο! Χέστ*καν για την ελληνική κοινωνία! Στα τέτοια τους! Κοιτάνε μόνο να βολέψουνε τη ζωούλα τους! Χέστ*καν για τις ζωές των άλλων! Αυτός, λέει, είναι μορφωμένος... Χέστ*κα εγώ αν είναι μορφωμένος αφού είναι για την πάρτη του και δεν είναι για το κοινωνικό σύνολο», είπε ο ηθοποιός, καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημερούδια».

Αναφερόμενος στο μέλλον της σειράς, η οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, «πάγωσε» λόγω των οικονομικών προβλημάτων, ο Κώστας ανέφερε πως θα συνεχιστεί: «στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που σταμάτησε, αλλά μου είπαν ο Καπουτζίδης και ο Καραγιάννης ότι θα συνεχιστεί μετά το Πάσχα και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί θα συνεχιστεί με τις προδιαγραφές που ήταν πριν, δηλαδή, σωστά κι οργανωμένα. Νομίζω ότι αυτό και το “Νησί” είναι από τις καλύτερες δουλειές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Κώστας Αποστολάκης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top