Το ξέσπασμα της Ελένης Καστάνη στην κάμερα: Έβαλε τα κλάματα για τον χαμό της αδερφής της

Έχουν περάσει εφτά μήνες από τον θάνατό της και η ηθοποιός δεν μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια

Το ξέσπασμα της Ελένης Καστάνη στην κάμερα: Έβαλε τα κλάματα για τον χαμό της αδερφής της

​Εφτά μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η αδερφή της Ελένης Καστάνη άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 55 ετών, μετά από πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην καρδιά της.

Η ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη της για αυτή την απώλεια, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, καθώς κάθε φορά που αναφέρεται στον θάνατο της αδερφής της, Γιάννας, έχει έντονη συναισθηματική φόρτιση:

3987_ELENI_KASTANI_1862015.jpg

«Είχα ένα διάστημα αποχή από την δουλειά γιατί δούλευα δυο χρόνια συνέχεια, και συνέβησαν κάποια προσωπικά θέματα. Ήθελα λίγο να ξεκουραστώ. Μέσα στη ζωή είναι όλα. Η απώλεια είναι πάντα απώλεια για όλους τους ανθρώπους. Και δέκα, και είκοσι και εκατό ετών να χάσεις κάποιον, το ίδιο δύσκολο είναι. Συγγνώμη δεν θέλω να μιλήσω γι΄αυτό γιατί θα κλαίω και δεν θέλω. Ξέρω ότι πολλοί περνάνε τα ίδια δεν είμαι η μόνη, αλλά… Ξέρω ότι η δουλειά μας είναι η μόνη εργασιοθεραπεία. Τι να κάνουμε η ζωή συνεχίζεται. Το συνειδητοποιείς ότι η ζωή συνεχίζεται και το θέατρο είναι μεγάλο γιατρικό για μας. Δεν θέλω να μιλάω για την αδερφή μου, θα το πω και στις ζωντανές εκπομπές, γιατί στεναχωριέμαι και με παίρνουν τα κλάματα» δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η ηθοποιός.

Να θυμίσουμε, πως η Ελένη Καστάνη είχε ιδιαίτερο δέσιμο με την αδερφή της, μετά και τηναυτοκτονία του πατέρα τους, όταν εκείνες ήταν μικρές, ο οποίος, όπως έχει εξομολογηθεί η ηθοποιός, ήπιε δηλητήριο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top