Κι άλλο διαζύγιο ΒΟΜΒΑ:Χωρίζουν μετά από 21 μήνες έγγαμου βίου Κάλεϊ Κουόκο και Ράιαν Σουίτινγκ

Μετά τις φήμες ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση

Κι άλλο διαζύγιο ΒΟΜΒΑ:Χωρίζουν μετά από 21 μήνες έγγαμου βίου Κάλεϊ Κουόκο και Ράιαν Σουίτινγκ

​Μόλις 21 μήνες άντεξε ο γάμος της Κάλεϊ Κουόκο και του Ράιαν Σουίτινγκ, αφού σύμφωνα με την εκπρόσωπο της γνωστής ηθοποιού, το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

spl915307_004.jpg

«Η Κάλεϊ και ο Ράιαν αποφάσισαν από κοινού να πάρουν διαζύγιο. Ζητούν από τον κόσμο και τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την ιδιωτική τους ζωή και δεν πρόκειται να κάνουν καμία άλλη δήλωση για το θέμα», είπε στο περιοδικό People, ο εκπρόσωπος της πρωταγωνίστριας του Big Bang Theory.

spl922702_001.jpg

Μάλιστα η ηθοποιός έσβησε και όλες τις φωτογραφίες που είχε με τον πρώην σύζυγό της στο Instagram, κάτι που έκανε και ο γνωστός τενίστας.

Η Κάλεϊ είχε φροντίσει να δώσει μια γεύση για τις εξελίξεις στην προσωπικής της ζωή την Παρασκευή, όταν και ανέβασε μια φωτογραφία του σκύλου της, ξαπλωμένο πάνω στο τραπέζι και το hashtag #mood.

spl1107989_002.jpg

Πάντως εδώ και καιρό κυκλοφορούσαν φήμες ότι υπήρχαν τριγμοί στον γάμο της Κάλεϊ και του Ράιαν. Η ίδια όμως τον περασμένο Απρίλιο είχε διαψεύσει τις φήμες αυτές και πάλι μέσω των social media, με μια φωτογραφία της μαζί με τον σύζυγό της, γράφοντας:

spl1108160_001.jpg

«Δεν έχω υπάρξει ποτέ πιο περήφανη για κάποιον, από ότι γι΄ αυτόν τον τύπο που αγωνίζεται να ξεπεράσει τους τραυματισμούς του και παρά τις φήμες για τον γάμο μας είναι δίπλα μου και παίρνουμε μαζί όλες τις αποφάσεις».

spl1044676_001.jpg

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον Σεπτέμβριο του 2013, ενώ ο γάμος έγινε δύο μήνες μετά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top