ΔΕΙΤΕ την Κοντσίτα Βουρστ να ποζάρει… topless!

Εξώφυλλο στο «Rolling Stone» η νικήτρια της περσινής Eurovision

ΔΕΙΤΕ την Κοντσίτα Βουρστ να ποζάρει… topless!

Τα στήθη της προτάσσει η Κοντσίτα Βουρστ και, ένα χρόνο μετά τη νίκη της στη Eurovision, ποζάρει topless στη γερμανική έκδοση του περιοδικού «Rolling Stone»!

Η 27χρονη τραγουδίστρια από την Αυστρία, που κατέκτησε την μουσική κορυφή της Ευρώπης με το «Rise Like A Phoenix», αλλά και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων ως «γυναίκα με μούσι», έχει καλύψει τις θηλές της με μαύρες ταινίες, αλλά και τα μαλλιά της.

3,w=559,c=0.bild.jpg

«Είναι τόσο μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στο εξώφυλλο του παγκόσμιου μουσικού περιοδικού», έγραψε η Κοντσίτα στα social media και «ανέβασε» ένα κολάζ με τις φωτογραφίες του περιοδικού.

11425160_1127671510581343_8007095248580315836_n.jpg
(Το κολάζ που δημοσίευσε η Κοντσίτα στα social media)

Δικαιολογώντας την επιλογή του, το «Rolling Stone» αναφέρει πως η τραγουδίστρια είναι «η pop star με την μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπη» και μέσω του τραγουδιού της περνάει ένα ενωτικό μήνυμα – ύμνο στη διαφορετικότητα.

Contsita.jpg

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, πίσω από την Κοντσίτα βρίσκεται ο Τόμ Νόιβιρτ, που πρωτοεμφανίστηκε το 2007, σε σόου ταλέντων της αυστριακής τηλεόρασης και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

ConchitaComp.jpg
(Ο Τομ που έγινε Κοντσίτα)

Απόφοιτος Σχολής Μόδας, επέστρεψε στην τηλεόραση ως drag persona το 2011, θέλοντας να δώσει, όπως ο ίδιος λέει, ένα ��χηρό μήνυμα υπέρ της διαφορετικότητας και του σεβασμού των επιλογών του καθενός.


2,w=650,c=0.bild.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top