Στη φυλακή ο αδερφός της Ντέμι Μουρ: χτύπησε άγρια τη σύντροφό του!

Τι εξομολογείται για πρώτη φορά το θύμα, που παραλίγο να πεθάνει

Στη φυλακή ο αδερφός της Ντέμι Μουρ: χτύπησε άγρια τη σύντροφό του!

Ένα «ένοχο» οικογενειακό μυστικό της Ντέμι Μουρ έρχεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς η γυναίκα που χτύπησε σχεδόν μέχρι θανάτου ο αδερφός της ηθοποιού μιλά πρώτη φορά για το συμβάν!

Πίσω από της φυλακής τα σίδερα βρέθηκε ο Τζέιμς Κρεγκ Χάρμον, ετεροθαλής αδερφός της Μουρ (έχουν άλλη μητέρα), καθώς, πριν από δέκα χρόνια, έδειρε την σύντροφό του, Τάσα Μαρί Λι, τόσο άγρια, που παραλίγο να ξεψυχήσει στα χέρια του.

Αν και η φυλάκιση του αδερφού είναι γνωστή, για πρώτη φορά, το 32χρονο σήμερα θύμα περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε: «πίστευα ότι θα πεθάνω. Κρατούσε ένα μαχαίρι και με έβριζε. Μου έκοψε το παντελόνι και στη συνέχεια το πρόσωπο και τα χέρια. Τον παρακαλούσα να σταματήσει, αλλά γινόταν χειρότερ��. Προσπάθησα να ουρλιάξω “βοήθεια”… Τότε, άρπαξε το τηλέφωνο και με χτύπησε τόσο άγρια και τόσες πολλές φορές, που το τηλέφωνο έσπασε!», λέει στο radaronline.

«Μου είπε ότι θα ήταν εύκολο για εκείνον να σκίσει τους καρπούς μου, να γεμίσει με το αίμα μου την μπανιέρα και να το κάνει να φανεί ως αυτοκτονία… Δεν ήθελα να πεθάνω! Ευχόμουν κάποιος να με γλιτώσει», συνεχίζει η Τάσα, προσθέτοντας ότι ο Τζέιμς ξέσπασε πάνω της μετά από έξοδό τους σε club, σε μοτέλ του Χιούστον, τον Οκτώβριο του 2005, καθώς τη ζήλευε παθολογικά.

Ο 41 ετών σήμερα δράστης συνελήφθη περίπου δύο μήνες μετά το συμβάν και οδηγήθηκε στις αρχές του 2006 στη φυλακή, ενώ αποφυλακίστηκε το 2013. «Είναι πολύ βίαιος! Η Ντέμι Μουρ είναι ασφαλής επειδή δεν έχουν καμία επαφή. Αν είχε κάποια επικοινωνία μαζί του, δεν θα είχε αίσιο τέλος», καταλήγει η 32χρονη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top