ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: με την Αμάλ στα γυρίσματα ο Κλούνεϊ!

Όμηρος στα χέρια του Τζακ Ο’ Κόνελ ο ηθοποιός/ πρώτη ανάρτηση: 19-04-2015, 23:27

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: με την Αμάλ στα γυρίσματα ο Κλούνεϊ!

​Τη σκηνή της.. ομηρίας του συζύγου της έζησε από κοντά η Αμάλ Αλαμουντίν, που βρέθηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζορτζ Κλούνεϊ!

Η νεαρή δικηγόρος παρακολούθησε από κοντά τον μόχθο του ηθοποιού για την ταινία «Money Monster», στην οποία πέφτει όμηρος στα χέρια του Τζακ Ο’ Κόνελ.

spl1003455_003 (785x800).jpg

Ντυμένη casual, με ένα τζιν και τοπάκι, η Αμάλ δεν πήρε στιγμή τα μάτια της από το μόνιτορ, καθισμένη δίπλα στη Τζόντι Φόστερ που έχει αναλάβει την σκηνοθεσία.

spl1003455_014 (800x780).jpg

Στο διάλλειμα, ο Τζορτζ βρέθηκε αμέσως στο πλευρό της συζύγου του, η οποία τον άφησε λίγη ώρα αργότερα, όταν εκείνος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος ως… γκουρού της Wall Street και παρουσιαστής οικονομικής εκπομπής!

spl100.jpg

Το «Money Monster» θέλει τον Τζακ Ο’ Κόνελ στο ρόλο του υπαλλήλου που χάνει όλες του τις οικονομίες και παίρνει όμηρο τον Κλούνεϊ κατά τη διάρκεια της live εκπομπής του, ενώ απειλεί να τον σκοτώσει αν οι κάμερες σβήσουν! Στόχος του δράστη είναι να ανέβει η τιμή της μετοχής που τον κατέστρεψε, με την Τζούλια Ρόμπερτς να αναλαμβάνει ρόλο – «κλειδί»

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου του Star από τα γυρίσματα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top