ΔΕΙΤΕ ποιοι celebrities έχουν τ��ν μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο!

Σε ποιους δίνει το «στέμμα» το περιοδικό «Time»-Πρώτη ανάρτηση:17/04/2015 00:00

ΔΕΙΤΕ ποιοι celebrities έχουν την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο!

​Ανάμεσα σε αρχηγούς κρατών, θρησκευτικούς ηγέτες και επιστήμονες φιγουράρουν ο Κάνιε Γουέστ, η Κιμ Καρντάσιαν και ο Μπράντλεϊ Κούπερ, στην καθιερωμένη λίστα του περιοδικού «Time» για τα 100 πρόσωπα με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο!

Στην κατηγορία «Τιτάνες» κατατάσσει το περιοδικό τον Κάνιε Γουέστ, υποστηρίζοντας στο σχετικό άρθρο πως ο ράπερ δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα, καθώς «αυτός ο μάγκας δεν πιστεύει στην ψευδή μετριοφροσύνη και δεν θα έπρεπε. Η πίστη του στον εαυτό του και η επιμονή του τον έφτασαν εδώ που είναι σήμερα».

final-kanye.jpgtime-bradley-435.jpg
(Ο Κάνιε Γουέστ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ, όπως φιγουράρουν στα σχετικά εξώφυλλα του περιοδικού)

Λίγες θέσεις παρακάτω βρίσκεται η σύζυγος του Κάνιε, η τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, για την οποία αναφέρεται: «η ομορφιά της, με έναν εξωτικό και εντελώς υπερβολικό τρόπο, σου βγάζει ενέργεια, αισθησιασμό, δράμα, αποφασιστικότητα, ορμή και ευτυχία. Αλλά, τόσο η ίδια, όσο και οι διάσημες αδερφές της -καθοδηγούμενες από μία έξυπνη και ακούραστη μητριάρχη- έχουν επεκτείνει τον ορισμό της οικογένειας».

taylor-swift1 (542x800).jpgarticle-doc-1r9du-6Xphf0n6v-HSK1-1_634x968.jpg
(Η τραγουδίστρια Tέιλορ Σουίφτ και η ηθοποιός Έμα Γουάτσον)

Από την κατηγορία των καλλιτεχνών, το «Time» ξεχωρίζει τους ηθοποιούς Μπράντλεϊ Κούπερ, Έμα Γουάτσον, Κρις Πρατ και Ρις Γουίδερσπουν, τον τραγουδιστή της κάντρι Τιμ Μακγκρόου, τον σχεδιαστή μόδας Αλεξάντερ Γουάνγκ και τον τηλεοπτικό κωμικό Τζον Όλιβερ.

alexander-wang-time-100-2015-artists (571x800).jpgdiane-von-furstenberg-award-h724.jpg
(Οι σχεδιαστές μόδας Αλεξάντερ Γουάνγκ και Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ)

Tέλος, στην κατηγορία των «εμβληματικών προσώπων» το περιοδικό συγκαταλέγει, μαζί με τον πάπα Φραγκίσκο, την τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ και την σχεδιάστρια μόδας Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top