Φουστάνος: «δεν άκουγα τα τραγούδια της Νατάσας όταν ήμασταν παντρεμένοι, τώρα θα τα ακούω;»

«Ίσως πρέπει να αφήνετε τους άντρες να σας απατάνε» ανέφερε

Φουστάνος: «δεν άκουγα τα τραγούδια της Νατάσας όταν ήμασταν παντρεμένοι, τώρα θα τα ακούω;»

​Χείμαρρος ήταν ο Ανδρέας Φουστάνος σε πρόσφατη συνέντευξή του!

Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι από αυτά που έχει πει η πρώην σύζυγος του και μητέρα της κόρης του Ανδριάνας, ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής.

«Δεν τα έχω ακούσει τα καινούργια της τραγούδια. Εδώ δεν τα άκουγα όταν ήμασταν παντρεμένοι, τώρα θα τα ακούω;» είπε ο πλαστικός χειρουργός ενώ σημείωσε πως η Νατάσα είναι μία πολύ καλή τραγουδίστρια και κάνει και καλύτερα πράγματα.

Ο Ανδρέας Φουστάνος έχει υπάρξει δύο φορές παντρεμένος και όπως τονίζει νιώθει καλός σύζυγος όμως με μία δική του αντίληψη!

«Κάποτε κάποιος έλεγε πως ένας καλός γάμος στηρίζεται σε μία καλή φιλενάδα. Απιστία που δεν μαθαίνεται δεν θεωρείται απιστία. Άλλωστε τελειώνει ποτέ το sex; Το sex πρέπει να ανανεώνεται. Δεν μπορείς να τρως το ίδιο φαγητό κάθε μέρα όσο ωραίο και να είναι. Ίσως να πρέπει να αφήνετε και εσείς τους άντρες να σας απατάνε» είπε.

Εκτός από τα προσωπικά του αναφέρθηκε και στη μία από τις δύο του κόρες Ανδριάνα και δήλωσε πως αν είχε καλή φωνή δεν θα ήθελε να τη δει στο «Voice»:

«Nα γίνει τραγουδίστρια χωρίς να πάει στο “Voice”. Δεν τα θεωρώ και πολύ...αυτά τα παιχνίδια γιατί δηλαδή να μπει σ’ αυτή τη διαδικασία;» αναρωτήθηκε ο πλαστικός χειρουργός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top