Eλληνίδα τραγουδίστρια:«Όταν του είπα να χωρίσουμε εκείνος έσπασε με το κεφάλι του το παρμπρίζ»

«Σοκαρίστηκα» τονίζει

Eλληνίδα τραγουδίστρια:«Όταν του είπα να χωρίσουμε εκείνος έσπασε με το κεφάλι του το παρμπρίζ»

Tη στιγμή που βίωσε αισθηματικό εκφοβισμό από σύντροφό της περιέγραψε σε συνέντευξή της η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Στο παρελθόν, πριν από πολλά χρόνια. Τρόμαξα και προσπάθησα να φύγω όσο πιο ήρεμα γινόταν, για να μη συμβεί κάτι κακό» ανέφερε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Του είχα ζητήσει να χωρίσουμε, και όταν χρειάστηκε να συναντηθούμε για να πάρω κάποια πράγματά μου, συμπεριφέρθηκε με ακραίο τρόπο. Του ξεκαθάρισα ότι δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε τη σχέση μας και τότε εκείνος έσπασε με το κεφάλι του το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να γεμίσει με αίματα και να αρχίσει να φωνάζει ότι δεν έβλεπε. Σοκαρίστηκα. Αρχικά αισθάνθηκα ενοχές. Έπειτα αντιλήφθηκα ότι δεν ήταν φυσιολογικό αυτό που συνέβη. Δεν ήταν υγιές. Δεν μπορείς με τίποτα να κρατήσεις έναν άνθρωπο κοντά σου με αυτόν τον τρόπο».

eirinipapadopoulou.jpg

Όσο για το αν έφτασε ποτέ ένα βήμα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

«Υπήρξαν σχέσεις στη ζωή μου που ήταν πολύ σοβαρές που ο σύντροφός μου είχε πει ότι θα ήθελε να είμαι μητέρα των παιδιών του. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήμασταν ένα βήμα πριν το γάμο. Γενικά δεν κάνω σχέσεις αν δεν βλέπω μέλλον. Τις διακόπτω».

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου παραδέχεται ότι θα ήθελε να γίνει μητέρα και ότι «ονειρεύομαι να είμαι με έναν άνθρωπο στο πλευρό μου έτσι όπως τον έχω φανταστεί (…) Θέλω ο σύντροφός μου να είναι ευτυχισμένος όταν χαμογελώ, να με στηρίζει και να τον στηρίζω σε οτιδήποτε κάνει»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top