Σταρόβας: «χυλόπιτα» στην Aniston και «ναι» στ��ν Μενεγάκη

Τι είπε για τις δύο γυναίκες και την ηλικία του;

Σταρόβας: «χυλόπιτα» στην Aniston και «ναι» στην Μενεγάκη

Την Ελένη Μενεγάκη αντί της Jennifer Aniston επέλεξε ο Δημήτρης Σταρόβας, που μίλησε για την σχέση του με το γυναικείο φύλο, την κόρη του και… την ηλικία του!


«Δεν μου αρέσει σαν γυναίκα η Jennifer Aniston, δεν τη βρίσκω σεξουαλική. Η Monica Bellucci όμως είναι μια κατηγορία από μόνη της», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και πρόσθεσε: «η Μενεγάκη είναι σέξι, χαζός είμαι;».


Αποκαλύπτοντας πως είναι 47 ετών, ο Δημήτρης Σταρόβας περιέγραψε την γυναίκα που του αρέσει: «δεν με ενοχλεί να είναι μια γυναίκα τσουπωτή. Δεν μου αρέσουν οι πάρα πολύ αδύνατες».


«Δεν θα έχω φάει και εγώ κέρατο; Έχω ανακαλύψει περιπτώσεις, που έφταιγα εγώ βέβαια. Μου έχουν πει και το απίστευτο: “Επειδή εσύ φταις που πήγα με άλλον, πρέπει να μου ζητήσεις συγγνώμη”. Από όπου φεύγω, αφήνω και το σπίτι. Έχω πάρει στη ζωή μου 30 πλυντήρια και άλλα τόσα σαλόνια», συνέχισε.


Μιλώντας για την κόρη του και πώς θα αντιμετωπίσει τις πρώτες της σχέσεις με αγόρια ανέφερε: «η κόρη του Λαυρέντη (σ.σ. Μαχαιρίτσα) είναι 17, η Μαρία – Κλάρα, και όταν πήγε να κάνει μια συναυλία στο σχολείο της, του λέει “κάτσε να σου γνωρίσω τον φίλο μου”. Βλέπει ένα ωραίο παιδί ο Λαυρέντης τη ρωτάει αν είναι αυτός, του λέει όχι, βλέπει ένα άλλο ωραίο παιδί πάλι του λέει όχι και έρχεται ένας χοντρός, με γυαλιά και μουσάκι. Οπότε ανησυχώ και εγώ μήπως βρει κάποιον σαν και μένα η κόρη μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top