Διαβάτη στο Star: «δεν είπα για τον Ρουβά! Δεν πρόσεξα ότι ήταν εκεί, δεν τον ξέρω»

Γιατί ξέσπασε στα βραβεία «Κάρολος Κουν»;

Διαβάτη στο Star: «δεν είπα για τον Ρουβά! Δεν πρόσεξα ότι ήταν εκεί, δεν τον ξέρω»

Εξηγήσεις για το φραστικό επεισόδιο που προκάλεσε στα βραβεία «Κάρολος Κουν», θεσμό που, όπως είπε, δεν πιστεύει, έδωσε η Χρυσούλα Διαβάτη, μιλώντας σε απευθείας σύνδεση με την εκπομπή «Μία»: αφενός, πήρε πίσω την επίθεσή της στον Σάκη Ρουβά, τον οποίο υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει και αφετέρου… επανέλαβε τα περί αστυνομίας θεάτρου!

«Ήταν μια ευκαιρία να πω πέντε κουβέντες, γιατί νομίζω ότι τώρα πια που μεγάλωσα, έχω χρέος να μιλάω. Πάντα μίλαγα, είναι γνωστό αυτό και γι’ αυτό δεν είμαι κι αρεστή. Μου δόθηκε η ευκαιρία να ανέβω στο βήμα και να πω μερικά πράγματα», είπε η ηθοποιός.

Η Χρυσούλα Διαβάτη τόνισε ότι δεν καταφέρθηκε εναντίον κανενός (λες και ήθελε πολλή φαντασία για να καταλάβουμε σε ποιόν αναφερόταν την στιγμή των βραβείων) και συνέχισε: «δεν ανέφερα όνομα, ούτε είπα για διπλώματα! Δεν δέχεστε ότι έχουν μπει όλοι σε ένα τσουβάλι και η ελευθερία έχει γίνει ασυδοσία; Και με ποιο δικαίωμα μας καταργούν την άδεια του ηθοποιού; Μπορώ εγώ να κάνω την δουλειά αλλουνού;».

«Δεν πρόσεξα ότι ήταν ο Σάκης Ρουβάς εκεί, γιατί δεν τον ξέρω κιόλας», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η ηθοποιός και αιτιολόγησε το ότι συνδέθηκαν με τον Σάκη όσα είπε γιατί έθιξε την τάξη των πραγμάτων. «Μην ταράξουμε τα νερά, δεν κάνει! Γιατί, είναι γεγονός, ότι όλοι θέλουν, και τα μέσα ενημέρωσης, να μην χαλάσει αυτό που έχουν φτιάξει. Ο ελληνικός λαός πρέπει να έχει τα πρότυπά του, δεν πρέπει να ξυπνήσει λίγο, να δει κάτι καλύτερο… Εγώ τάραξα τα νερά. Αν δεν υπήρχε αυτό το άτομο που λέτε, δεν θα συζητιόταν καθόλου το θέμα», ανέφερε και κατέληξε: «εγώ μίλησα πριν βγει το παιδί αυτό! Εγώ δεν ήξερα αν θα έπαιρνε βραβείο. Πριν το πάρει το βραβείο μίλησα και μίλησα γενικά για το θέατρο και τον ρόλο του στην Παιδεία μας».

Το… μανιφέστο είχε και απάντηση στους celebrities που επέκριναν το επεισόδιο που προκάλεσε: «είπαν κάποιοι ότι και ηθοποιοί έχουν γίνει τραγουδιστές. Ο καθένας μπορεί να γελοιοποιείται, είναι ανάλογα με το τι κουβαλάει ο καθένας μέσα του. Εγώ, πάντως, αν πήγαινα στην πίστα, θα ήμουνα γελοία. Αν πήγαινα να κάνω το μανεκέν, πάλι γελοία θα ήμουν», ανέφερε η κα. Διαβάτη, που μάλλον ξέχασε ότι ουκ ολίγοι συνάδελφοί της κάνουν δουλειές άλλων, αλλά και ότι η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για τους ηθοποιούς καταργήθηκε πριν από 33 ολόκληρα χρόνια…

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από όσα είπε η Χρυσούλα Διαβάτη στο «Μία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Διαβάτη - Ρουβά: απίστευτες ατάκες!

- Πώς αντιδρούν οι celebrities σε όσα είπε η Διαβάτη για τον Ρουβά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top