Ελληνίδα μοντέλο «στις εγκυμοσύνες είχα τρελή όρεξη για σεξ»

Πως διατηρεί το γάμο της ζωντανό;

Ελληνίδα μοντέλο «στις εγκυμοσύνες είχα τρελή όρεξη για σεξ»

Tη δεκαετία του '90 σάρωνε τις ελληνικές πασαρέλες, και έκανε τους άντρες να παραμιλούν! Τώρα είναι εξίσου σέξι, αλλά παντρεμένη με δύο παιδιά τον Στάθη και τη Ρία!

Ο λόγος για τη Νόνη Δούνια, η οποία όπως λέει στην εκπομπή «Μία», στις δύο της εγκυμοσύνες, είχε τρελή όρεξη για σέξ:«είχα πολύ καλή διάθεση και τις δύο φορές που έμεινα έγκυος. Είχα όρεξη για σεξ. Είναι λάθος ν’ αφήνεις τη σχέση σου χωρίς αυτή την ερωτική διάθεση»

Το μοντέλο, αναφέρει επίσης πως δεν έχει μετανιώσει για τις επιλογές που έκανε στο παρελθόν, και πως ήδη ξέρει τι θα απαντήσει στο γιό της, όταν αυτός γκουγκλάρει και δει τις γυμνές φωτογραφήσεις που έχει κάνει: «το έχω σκεφτεί ήδη γιατί κάποια στιγμή θα γίνει. Θα του εξηγήσω πως έγινε στο πλαίσιο της δουλειάς μου, δεν ήταν κάτι κακό. Σίγουρα οι φίλοι του θα του πουν να η μαμά σου. Είναι διαφορετικό να βλέπεις εσύ τη μαμά σου ως «sex simpol» και διαφορετικό οι φίλοι σου».

Η Νόνη Δούνια, μιλάει και για το σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη με τον οποίο είναι αρκετά χρόνια παντρεμένοι: «θέλει προσπάθεια και από τις δύο πλευρές για να μη φθαρεί μια σχέση. Πρέπει να δίνεις ραντεβού με τον άλλο. Εγώ στέλνω σέξι φωτογραφίες στον άντρα μου όταν είναι στο γραφείο ή του αφήνω σημείωμα στο μπάνιο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top