ΔΕΙΤΕ: ποιος θα πάρει την θέση του Κλούνεϊ ως περιζήτητος εργένης του Hollywood;

Τα πέντε σέξι αγόρια που «κονταροχτυπιούνται» για τον τίτλο

ΔΕΙΤΕ: ποιος θα πάρει την θέση του Κλούνεϊ ως περιζήτητος εργένης του Hollywood;

Τον τίτλο που άφησε «ορφανό» ο Τζορτζ Κλούνεϊ, του περιζήτητου εργένη του Hollywood, διεκδικούν έξι ηθοποιοί, με τα στοιχήματα και τις προτιμήσεις να πέφτουν «βροχή»!

Λίγες μέρες μετά τον «λαμπερό» γάμο στη Βενετία, οι διεργασίες για την… διαδοχή του Τζορτζ έχουν αρχίσει, με τον Μάικλ Φασμπέντερ να οδηγεί την «κούρσα», αλλά και ηχηρά ονόματα, όπως ο Μπράντλεϊ Κούπερ και ο Ράιαν Γκόσλινγκ, να απουσιάζουν, αφού δεν είναι πλέον μόνοι στη ζωή.

Το star.gr σου παρουσιάζει τους υποψηφίους και… επίλεξε τον καλύτερο!

1. Μάικλ Φασμπέντερ

Ο 37χρονος γερμανικής καταγωγής ηθοποιός θεωρείται από πολλούς ως το «next hot thing» του Hollywood, ενώ στο ενεργητικό του έχει πλαγιάσει με αρκετές κυρίες της showbiz, μεταξύ των οποίων και η Ναόμι Κάμπελ. Ο ίδιος έχει εξομολογηθεί πως η πιο μακροχρόνια σχέση που είχε ήταν δύο χρόνια και, μέχρι σήμερα, δεν θυμάται κάποια που να… στέριωσε!

michael_fassbender (800x450).jpg

2. Ζακ Έφρον

Ετών 26 και με ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα, ο Ζακ «κυνηγά» επάξια τον τίτλο παρά τις πρόσφατες «περιπέτειές» του με τις ουσίες. «Το σημαντικότερο είναι το σεξ, αλλά θα ήθελα και μία σχέση», δήλωσε πρόσφατα, αλλά… single παραμένει!

zac-efron (800x533).jpg

3. Τζάρεντ Λέτο

Ο 42χρονος από τους «30 Seconds To Mars» κάνει ακόμα περισσότερη θραύση μετά την κατάκτηση του Όσκαρ για τον Β’ Ανδρικό Ρόλο. Εκτός από τα γαλαζοπράσινα μάτια του, ο ίδιος φροντίζει να επιδεικνύει και τα μεγάλα του σωματικά χαρίσματα, ενώ πρόσφατα δήλωσε ελεύθερος και πρόθυμος να δοκιμάσει πολλά πράγματα.

leto1 (800x571).jpg

4. Τζέιμς Φρά��κο

Από τα σέξι «αρσενικά» του κινηματογράφου, ο 38χρονος σταρ συνηθίζει να ανάβει «φωτιές» στα social media με αποκαλυπτικές φωτογραφίες, στα όρια του… ολόγυμνου! Η τελευταία γνωστή σχέση του ήταν με την Άννα Ο' Ράιλι και έληξε πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ ο ίδιος λέει πως… κάποια μέρα θα βρει την αγάπη!

jamesfranco.jpg

5. Κρις Έβανς

Ο «Captain America» είναι 33 ετών και με κορμί αξιοζήλευτο. Παρά το ότι από το κρεβάτι του έχουν περάσει η Σάντρα Μπούλοκ, η Τζέσικα Μπίελ και η Μίνκα Κέλι, ο ηθοποιός παραμένει διαθέσιμος και πρόθυμος να αποκτήσει… σύζυγο και παιδιά!

chris-evans-danielle-levitt-3 (800x450).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top