ΔΕΙΤΕ το φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο του Κλούνεϊ!

«Ανυπομονούμε για όσα πρόκειται να έρθουν», λένε οι νιόπαντροι

ΔΕΙΤΕ το φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο του Κλούνεϊ!

​Για τον μήνα του μέλιτος ετοιμάζονται ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν την ώρα που το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους κάνει τον γύρο του κόσμου, μέσω των φωτογραφιών που δημοσιεύτηκαν σε δύο περιοδικά!

wedding1 (617x800).jpg

Ο γόης του Hollywood απαρνήθηκε τον τίτλο του περιζήτητου εργένη στο μέρος όπου ξεκίνησε η σχέση του με την γοητευτική δικηγόρο, την Βενετία, παρουσία στενών συγγενών και φίλων, την στιγμή που έδυε ο ήλιος

wedding2 (800x667).jpg

Με τον γαμπρό να καταφτάνει συνοδευόμενος από την μαμά του και τη νύφη να «λάμπει» με το νυφικό – υπερπαραγωγή, ο γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντίν «ξεχείλιζε», τόσο από χλιδή, όσο και από έντονα συναισθήματα.

wedding10 (800x591).jpg

Η τελετή έγινε στο «Piano Nobile», το στολισμένο με πολυελαίους murano και τοιχογραφίες lounge του ξενοδοχείου. Οι καλεσμένοι κάθισαν σε επίχρυσες καρέκλες κατά μήκος ενός διαδρόμου, στην κορυφή του οποίου υπήρχε μια αψίδα με λευκές αμαρυλλίδες, λυσίαναθους, τριαντάφυλλα, ορτανσίες και ευφορβίες. Κάτω από αυτά τα πανέμορφα και ευωδιαστά άνθη, ο Τζορτζ και η Αμάλ έγιναν ανδρόγυνο, αλλά και φωτογραφήθηκαν...

wedding3 (800x534).jpg

Φορώντας μαύρο κασμιρένιο γαμπριάτικο από τον Armani, λευκό πουκάμισο, παπιγιόν και μαύρα Oxford shoes, ο ηθοποιός κατευθύνθηκε εκεί όπου περίμενε η δικηγόρος, που άφησε τους πάντες άφωνους με το οσκαρικό νυφικό της: η Oscar de la Renta δημιουργία είχε στρογγυλό τελείωμα, κεντημένη ουρά, εφαρμοστό μπούστο και διάφανο ντεκολτέ, ενώ ενσωμάτωνε δύο layers από τούλι και γαλλικά δαντέλα, κεντημένη στο χέρι με πέρλες και διαμαντάκια. Η εμφάνιση της νύφης ολοκληρώθηκε με σκουλαρίκια του Λιβανέζου σχεδιαστή Chatila, διακοσμημένα από φυσικές πέρλες διακοσμημένες με διαμάντια, δώρο των γονιών της και ένα μπουκέτο με λευκά τριαντάφυλλα.

wedding4 (617x800).jpg

Μετά τους γαμήλιους όρκους, οι νιόπαντροι χειροκροτήθηκαν από τους καλεσμένους και δέχθηκαν τις ευχές τους, ενώ έδωσαν το σύνθημα για… να αρχίσει το πάρτι!

wedding5a (800x242).jpg

«Πώς αισθάνομαι που εγώ και η Αμάλ γίναμε κύριος και κυρία Κλούνεϊ; Απλά υπέροχα!», δηλώνει ο ηθοποιός στα περιοδικά «Hello» και «People», που, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, δημοσιεύουν τις γαμήλιες φωτογραφίες και προσθέτει: «ανυπομονούμε για όλα όσα πρόκειται να έρθουν!».

wedding6 (670x800).jpg

wedding7 (617x800).jpg

wedding8 (490x800).jpg

wedding9 (800x617).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top