Ευγενία Μανωλίδου: «ο Άδωνις ήθελε να κάνουμε άλλα δύο παιδιά»

Πώς άλλαξε την ζωή της ο ερχομός του τέταρτου παιδιού;

Ευγενία Μανωλίδου: «ο Άδωνις ήθελε να κάνουμε άλλα δύο παιδιά»

​To ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης ήθελε να κάνουν άλλα δύο παιδιά αποκάλυψε η Ευγενία Μανωλίδου και δεν απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο, ενώ μίλησε για το πώς άλλαξε την καθημερινότητά της ο ερχομός του τέταρτου παιδιού, του μικρού Αλκαίου!

«Επειδή τα δύο παιδιά είναι από τον πρώτο μου γάμο και είναι αρκετά μεγάλα, χρειαζόταν να κάνω ακόμα ένα παιδάκι. Ο Άδωνις ήθελε άλλα δύο», είπε η μαέστρος, που πριν από τρεις μήνες έγινε ξανά μανούλα και πρόσθεσε: «μετά τον Αλκαίο, είμαι “ποτέ μη λες ποτέ”. Βέβαια, είναι τόσο δύσκολα πια τα πράγματα στην καθημερινότητά μας, που δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ο μεγαλύτερος γιος της μαέστρου μόλις αποφοίτησε από το σχολείο, οπότε το πρώτο και το τελευταίο παιδί της έχουν 18 χρόνια διαφορά! Επίσης, όπως εξομολογήθηκε, τα μεγαλύτερα παιδιά της θα ήθελαν να μένουν μόνα τους, κάτι που η Ευγενία παραδέχθηκε ότι της δημιουργεί άγχος.

«Η καθημερινότητα και η ζωή ολόκληρη αλλάζει. Μπαίνει σε μια διαδικασία που εγώ είχα ξεχάσει, οφείλω να το ομολογήσω. Δεν είναι τόσο το ξύπνημα το βράδυ, που αυτό το καταφέρνουμε, όσο η προσκόλληση που έχει το βρέφος επάνω σου, που δεν μπορείς να ξεμυτίσεις ούτε για πλάκα», συνέχισε η μαέστρος για τον τρόπο με τον οποίο άλλαξε η ζωή της ο μικρός Αλκαίος.

Μάλιστα, η Ευγενία παραδέχθηκε πως… έχει κακομάθει τον μικρό της γιο, σε σημείο που πρέπει να είναι σε βαθύ ύπνο για να μην αρχίσει να κλαίει όταν εκείνη θέλει να φύγει! Χείρα βοηθείας προσφέρει η μητέρα της, ενώ η ίδια δεν έκρυψε ότι πανικοβάλλεται γιατί σε λίγο καιρό θα αρχίσει να ασχολείται ξανά με την μουσική και θα πρέπει να συνδυάσει την δουλειά με το σωστό μεγάλωμα των παιδιών!

Δείτε στο βίντεο όσα εξομολογήθηκε η Ευγενία Μανωλίδου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top