Σούσουρο στο κόκκινο χαλί: κόρη γνωστής ηθοποιού εμφανίστηκε με... γυναίκα σύντροφο!

Επισημοποίησαν την σχέση τους τα κορίτσια

Σούσουρο στο κόκκινο χαλί: κόρη γνωστής ηθοποιού εμφανίστηκε με... γυναίκα σύντροφο!

​Η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ και οι σεξουαλικές της προτιμήσεις ήταν το κους κους των βραβείων MTV, αφού η 18χρονη επισημοποίησε τον δεσμό της με την 23χρονη σύντροφό της, περπατώντας χέρι – χέρι στο κόκκινο χαλί!

ireland1.jpg

Μπορεί η Άιρλαντ Μπάλντουιν -κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ και του Άλεκ Μπάλντουιν- να μην κρύβει ότι είναι ομοφυλόφιλη και να «ανεβάζει» στα social media φωτογραφίες με την αγαπημένη της, Έιντζελ Χέιζ, ωστόσο, αυτή ήταν η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους σε κοσμικό event.

basinger1.jpg

Τα δύο κορίτσια περπάτησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί και κάθισαν δίπλα - δίπλα, αδιαφορώντας για τους «ψιθύρους» και το κουτσομπολιό πίσω από την πλάτη τους…

Μάλιστα, η 18χρονη κόρη της ηθοποιού φόρεσε τολμηρή δημιουργία του Ρομπέρτο Καβάλι, ενώ η σύντροφός της ανδρικό σύνολο του Ραφ Σίμονς!

ireland2.jpg

«Η προσωπική μας ζωή πρέπει να είναι σεβαστή από όλους. Όσα ακούγονται ή γράφονται δεν πρέπει να μας απασχολούν. Είμαστε ευτυχισμένες. Είμαστε υγιείς», είπε πρόσφατα το νεαρό μοντέλο, απαντώντας στις επικρίσεις για τις σεξουαλικές της επιλογές.

ireland3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top