Η μέλλουσα κ. Κλούνεϊ «αφήνει» το γάμο κι… ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Γάζα

Διορίστηκε στην τριμελή επιτροπή του ΟΗΕ

Η μέλλουσα κ. Κλούνεϊ «αφήνει» το γάμο κι… ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Γάζα
​Μπορεί σε ένα μήνα να παντρεύεται τον Τζορτ Κλούνεϊ, αλλά η Αμάλ Αλαμουντίν φέρεται να ασχολείται με σοβαρότερα θέματα.
Οι φήμες θέλουν την 36χρονη δικηγόρο να εργάζεται πάνω στις έρευνες για την παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων στη Γάζα.
Η νομικός, που έχει ειδικευτεί σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διορίστηκε στην τριμελή επιτροπή του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ. Η επιτροπή αυτή καλείται να ερευνήσει τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας και τα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη.
Ο πρόεδρος του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μποντλέρ Εντόγκ Έλα ανακοίνωσε ότι στην επιτροπή θα μετέχουν, εκτός της Αλαμουντίν, ο πρώην ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ Ντούντου Ντιέν από τη Σενεγάλη και ο Ουίλιαμ Σάμπας, καθηγητής διεθνούς δικαίου από τον Καναδά.
Η 36χρονη Αλαμουντίν γεννήθηκε στον Λίβανο και μετανάστευσε στη Βρετανία με την οικογένειά της όταν ήταν τριών ετών. Τον Απρίλιο αποκαλύφθηκε ότι έχει αρραβωνιαστεί με τον Κλούνεϊ, ενώ όπως σας γράψαμε στο star.gr, πρόσφατα βγήκαν στη δημοσιότητα οι άδειες του γάμου τους.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top