Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ της Πιερίδη στις φήμες περί χωρισμού: «Χάθηκαν οι ισορροπίες με τον Νέστορα»

Αποκαλύπτει πως έχασε 18 κιλά μέσα σε ένα μήνα

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ της Πιερίδη στις φήμες περί χωρισμού: «Χάθηκαν οι ισορροπίες με τον Νέστορα»

Αν απορείτε πως η Μαριάντα Πιερίδη έγινε και πάλι… κορμάρα αμέσως μετά τη γέννηση του πέντε μηνών γιου της, την απάντηση δίνει η ίδια σε συνέντευξή της!

«Έχασα 18 κιλά σε ένα μήνα. Έτρωγα πολύ συντηρητικά. Τους πρώτους δύο μήνες που θήλαζα, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δίαιτα ξεκίνησα μετά. Έτρωγα κυρίως ψητό κοτόπουλο με πολλές σαλάτες και φρούτα. Ανά δέκα ημέρες έκανα ολική αποτοξίνωση πίνοντας μόνο χυμούς και τρώγοντας λαχανικά. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν σταμάτησα να γυμνάζομαι. Έχεις ανάγκη το γυμναστήριο όταν θέλεις να αποκτήσεις καλή φυσική κατάσταση. Είναι τρόπος ζωής» αναφέρει.

pieridi1.jpg
Την ίδια ώρα πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν να υπάρχουν σύννεφα στη σχέση της τραγουδίστριας με τον πατέρα του παιδιού της, Νέστορα.

Όπως παραδέχεται η ίδια «χάθηκαν οι ισορροπίες» με το σύντροφό της.

«Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι ορμόνες των γυναικών αυξάνονται ιδιαίτερα, επηρεάζοντας και την ψυχολογία τους. Η αλήθεια είναι ότι χάθηκαν οι ισορροπίες με τον Νέστορα. Είμαστε τόσο αφοσιωμένοι όμως στον μικρό, που ειλικρινά έρχεται σε δεύτερη μοίρα το τι γίνεται στην προσωπική μας ζωή. Άλλωστε ο μπέμπης είναι πέντε μηνών και είμαστε και οι δυο από πάνω του» εξομολογείται.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top